|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Mar 2005
|
8800 GTX The Monster
Evo nekoliko riječi prije slika. Dakle radi se o kartici koja je relativno brzo nestala sa polica hrvatskih ducana, pretpostavljam zbog izuzetno visoke potražnje, ili možda zato jer je prva runda stigla u manjim količinama. Kartica je izuzetno duga za igraču karticu, najduža dosad. Tako da u vecini midi tover kucista ona nece stat, ako je u ravnini sa karticom i hard disk. Osim toga, netko bi rekao da je njezin veliki turbinski hladnjak jako bučan. I ja sam tako mislio kad sam prvi puta vidio slike na internetu. Međutim, na moje veliko iznenađenje, ventilator se u radu jedva čuje, bilo kad je u idle, bilo kad je u load modu. Koliko je efikasan sam hladnjak, govori činjenica da su temperature izuzetno niske za karticu cijih 128 stream procesora kuca na 1.35GHz i koja ima cak 681 milion tranzistora. Dakle temperature su u idle modu izmedju 53 i 56 c, dok u lodad modu dolaze do 80-84 c, sve to u zatvorenom kucistu Evo tek toliko o kartici, testove sam prije posto, pa mi se nije dalo opet radit testove. Sad malo slika i to je to: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: drago7. 25.11.2006. u 16:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
fina mrcina, nema što... nek si više te slike postavio! ![]() nego, koje je to kućište? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
danke. nego, koliko ti je the kartica podigla temperature u kućištu (ako je uopće)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Koje napajanje pogoni zvijer? btw...koji je ostatak konfe? (proc, maticna,mema...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
Vidim da se Pcekspertovci bune Svaka od ove slike nije veca od 50Kb, pa ne vidim razloga, ali neka im bude, ja drugo necu ni stavljat Zadnje izmijenjeno od: drago7. 25.11.2006. u 20:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To je reviev? od tebe kao recenzenta (bar sam tako načuo) očekivao sam malo profesionalniji pristup no OK ima vremena. btw ventilator je pumpni a ne turbinski no neću se sad hvatat za slamke i da baci oko na pravila ![]()
![]() |
#13 | |
Guest
|
Citiraj:
To nije bio review vec uglavnom da se vidi kako stvari stoje Ali modernatora molim da se ova tema izbrise ili locka jer ja vise nemam namjeru postati sve to ispocetka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#15 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
77, 80, 79, 86, 83. Inače je dozvoljena JEDNA slika u postu max 50 kila, sve ostalo mora ići u thumbnails. Ne znam zašto se sad buniš-kad svi stavljamo slike u thumbnails??? Budići da su slike postane na imageshack nije valjda teško staviti thumbnails?
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
di si kupio i koliko kosta ta mrcina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Ovo kaj si napisao mi bode oci. To kaj ima veliku efikasnost znaci da se manje enegrije pretvara u toplotu, a ne da je snaga tog napajanja 85% od 500W. Da ima efikasnost 100%( ![]() U ovom slucaju, kad to napajanje zbilja isporucuje tih max. 500W, znaci da iz mreze cucla cca 588W, u slucaju da je pri tome efikasnost upravo 85%. Onako OT, ali nisam mogao odolit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
drago jesi ti upoznat sa opcijom Multy-Quote? glupo pitanje.... očito je da nisi zato daj fino to drugi puta potrpaj u jedan post ![]()
![]() |
#24 |
ghotic warrior
Datum registracije: Mar 2004
|
Vidim covjek je nekolicini uspio izvadit mast s kupnjom grafike, pa ga se odmah napada da lose recenzira,lose napajanje i nezna quotat: lol2 :.... @drago7 : lijepa grafa nema stha, have phun...: goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Sva snaga koja se povuče iz gradske mreže, a ne iskoristi se za napajanje komponenti pretvara se u toplinsku energiju. Dakle, napajnje je vuklo 588W iz mreže, davalo 500W komponentama, a efektivno, tih 88W je zagrijavalo prostoriju... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Moderator
|
Citiraj:
mislim da mu za napajanje nitko ne prigovara već za to da čovjek ne zna razliku između stvarne snage i efikasnosti mislim da je to očito
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Dragin komp ne trosi vise od 300W... |
|
![]() |
![]() |
![]() |