|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Aug 2006
|
iz AVI to DVD
ovako,znam da ima puno programa za to,ali bi meni trebao jedan malo bolji... inace,treba mi program koji ce mi npr 20 epizoda iz AVI pretvorit u DVD format ali da kada ja to snimim na DVD i pustim na stolnom DVD playeru da kada kliknem NEXT da mi on prebaci na sljedecu epizodu... da ne moram svaki put ispocetka gledat sve epizode vec samo da klikam NEXT do zeljene... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako napraviš meni sa chapterima, a da je svaka epizoda jedan chapter, biti ćeš u mogućnosti prebacivati se s jedne na drugu na opisani način. Prije jedno 2 mjeseca je domy_os je na podforumu Audio, video nekome odgovarao i dao par programa. Doduše, lik je htio takvo šetanje između divx na dvd-u, ali mislim da nema neke velike razlike između toga i onoga što ti želiš. EDIT: našao sam. Radi se o ConvertXtoDVD ili DVDRemake Pro...
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 20.12.2006. u 15:46. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Inače nemogu predložiti allinone riješenje. Ja osobno koristim tmpgenc+ ili editstudio za kodiranje u mpeg2, a DVDLabPro za DVD authoring. MOžda je bolje riješenje za 250-300kn kupiti neki DVD/Divx player. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|