|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
7600gs problem
![]() naime, imam (po meni) čudne probleme. 1. pri paljenju kompa grafa mi javlja da nema dovoljno energije i doslovno poludi (otvori to upozorenje barem 50ak puta). molex konektor je utaknut u grafu. imam chieftech 350w, sempron 3000+ (sockA), 1GB RAM-a, nForce 2 Ultra... i mislim da je ovo napajanje i više nego dovoljno. zanima me može li se to upozorenje nekako "ugasiti"? 2. u kutu (kod sata) se pojavljuje oblačić "SLI multi-GPU....", no sve bi to bilo lijepo i krasno da se ne radi o AGP grafi! wtf?! 3. ne mogu staviti niti jednu drugu verziju drivera osim drivera s pratećeg cd-a. ostali mi jednostavno javljaju da nisu pronašli "srodnu" grafu i tu instalacija prestane! ovo pod 2 i 3 mi se počelo javljati nakon instaliranja novih windowsa, te winse sam imao i prije i sad se to odjednom samo od sebe javlja! ovo pod 1 se javljalo od kada sam je kupio... molim vas nemojte mi samo reći da je vraćam, izgubio sam jamstvo, budala... eto nadam se da mi netko može pomoći, poludit ću s ovom grafom... Unaprijed hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
probaj ukopčati drugi molex u grafu tj onaj na kojemu nije ništa dugo spojeno, probaj ostaviti cijelu onu granu samo za grafu, makar bi to napajanje trebalo tjerati tu grafu bez beda jer meni chief 360w gura 6800GS masno clockanu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
bio sam probao i to, bez rezultata. sorry što nisam odmah napisao... jel znaš možda kako da riješim ostale? išta od svega ovoga? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Dec 2006
|
frend je imao slicnih problema s 6600GT, napajanje nije igralo ulogu, jednostavno je imao ocajnu struju u kuci. od kada se preselio nikakvih problema nije imao. ovo pod dva ti je bug u driverima, 91.nesto su imali taj problem. no kad se sve zbroji garancija je najbolje rjesenje. samo se nadam da nije u nekoj od ovih nasih super lokalnih trgovina koje bi te prije ubile nego primile nesto na reklamaciju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
sad mi nije jasno, ako je i bug s driverima, kako su prije radili, sad ne... trenutno imam ForceWare 91.31 s pripadajućeg cd-a. zanimljivo, verzija 91.31 koja je skinuta s neta neće... kao niti jedna druga, dok su do prije nekog vremena radile... radi se o HGspotu... :burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Club3D?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#13 |
Super Moderators
|
A zabadava ![]() Da si stavio sig kao i ostali ne bi te ni trebao pitati. Ovak-da si malo koristio tražilicu već bi našao par takvih tema sa odgovorima. Možeš skinuti fix koji samo blokira pojavu tog upozorenja ili preflashati BIOS grafe. To bi sve našao (za nepovjerovat) na stranicama proizvođača grafe. http://www.club-3d.com/ klik na support i sve ti je tamo.
![]() |
#15 |
Super Moderators
|
![]() |
#16 |
Premium
|
skinuo sam u međuvremenu grafu i vidio da ima samsung memu. nisam skužio kako flashati bios, odnio sam je na reklamaciju, tek sam sad našao bar nekakvu zamjensku i sad guram na r9200... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
Datum registracije: Dec 2006
|
a kad ljudi vide sarene sigove koje neki stavljaju logicno zakljuce da je to za hvalisanje a ne za isticanje nekih osnovnih infomacija kako ih ne bi morao stalno ponavljati. kada dva puta budu morali pisati cijelu konfu samo da bi na neki "zasto mi radi ko krepano" odgovorili da njima radi super, shvate smisao i napisu konfiguraciju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
sorry svima, još sam nov tako da nisam još skužio sve oko ovog foruma. što se tiče grafe, imam osjećaj da ovi u HGspotu neće ništa napraviti (htjeli su mi odmah dati novu, ali trenutno nema), tako da ću vjerojatno opet trebati vašu pomoć oko flashanja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
ona grafa što sam vratio u hg-spot ne valja, kažu da ni drivere nisu mogli instalirati... kažu da će mi ili dati novu ili vratiti novce. pošto nove takve nema već dva tjedna, mislim da će biti ovo drugo. sad me zanima gdje ima za kupiti AGP 7600gs s DDR3 memorijom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
ajde ne spamaj bezveze. ak vec spamas daj procitaj barem post pa da barem znas sto se trazi. da si procitao ili pogledao sliku znao bi da se trzi AGP kartica a ne pci-e, ili ti tamo vidis neku koju mi ne vidimo?
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
http://www.rueducommerce.fr/Composan...den-Sample.htm zanima me jel to ista kartica kao i ona u ve-milu? vidim da u tekstu uz onu u ve-milu piše da je ddr2, no neki mi kažu da je moguće da su se ovi u ve-milu zeznuli... ako i nisu, i dalje tražim pomoć - gdje ima AGP 7600gs s ddr3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
išao je frend, nemaju karticu trenutno... ljudi, isprika što gnjavim, sad mi ovo nije jasno, na stranici proizvođača je ovo: http://www.galaxytech.com/Product_De...lass1=&class2= dok u cjeniku h2 shopa uz karticu stoji ddr2 (kada kliknem na karticu otvori mi se gornja stranica). može li mi netko objasniti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ako ti nije bitno jel dolazi sa ddr3 memom, onda si možeš ubosti koju god, gledaj što jeftiniju, i da nudi najviše garancije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Born among beast's
Datum registracije: Feb 2007
|
Najbolje ubodi GIGABYTE 7xxx odlicna serija kartica,odlična riješenja hlađenja,prihvatljiva cjena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
Gledao sam baš tu karticu ali neki mi kažu da im se grafa smrzavala nakon nekog vremena zbog pasivca, pa sad ne znam šta da radim... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|