|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Trazim mishonju :(
![]() Logitech Kids Flower Trazim ovog mishonju za curu i naso sam u jedno 10 trgovina, ali nazalost samo na netu. Koga god nazovem nemaju trenutno, nije dobavljivo, javit ce mi pa ne jave i sl. Pa ako netko zna gdje ga mogu kupit, ako je netko vidio u trgovini nekoj ili nesto da mi javi, ili jos bolje da ga odma uzme i posalje mi (placam pivu, naravno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
da, za curu: evil : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
tesko da ces naci tako nesto..iako sam vidio neke poluprozirne mišnje s nekim svjetlucavim glupostima unutra...fakat lose kvalitete... nije li bolje da je odfuras na veceru..i recimo kupis joj nesto sto ce se i tebi svidati...(korzet, grudnj..daaa...znas vec jeli ![]() pa eto.to ti je moj prijedlog..jedino ako ti curka nije computer freak..kao mi...vi...ja...onda ubodi tak nekaj kao sto je gore navedeni misonja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Ak nikaj drugo nactraj ti to na miš. I dobro da si priznao da je za tebe. Tko prizna pola mu se prašta. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Nov 2006
|
vidio sam negdje da je bilo prozirnih miseva sa rozom ledicom tak nesto ali ne mogu e sjetiti di sam ja to vidio |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Suit up!
|
Nisam 100% siguran, ali mislim da taj miš ima za kupiti ode u Šibeniku u jednom dućanu. Vidit cu ti u pon. ako hoćeš. Pogledaj IQ centre.
![]() |
#9 | |||
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() nego, stvar je u tome da joj je sestra okupirala komp, pa si je ona uzela lap i treba joj mis. Nije computer freak ![]() cini mi se da ce tak i bit na kraju ![]() ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Probaj http://www.netcom.hr/shop/product_in...3859afab0cdebb Piše da je tek jučer uvršten u katalog!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ako vec nisi probao http://www.pc-shop.hr/addprod.asp?sr...02&ID=B0201015 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
NetCom sam jucer zvao i rekli su mi da nema... mozda su dobili, vidjet cu u ponedjeljak. A u Formelu su mi isto rekli da nema i da ne znaju kad ce bit. Doduse, ja sam zvao ovaj u Zagrebu. Decki hvala, jos cu u ponedjeljak sve nazvat pa cu javit ako mi zatreba usluga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
Datum registracije: Nov 2006
|
ne nije tamo bilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Hvala svima koji su mi pokusali pomoci, ali odustajem od ovog misa, ima i ljepsih poklona ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|