|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Boris Demur ~ Spiralna memorija
Za one koji vole siriti horizonte razmisljanja... Najkorisnijih pola sata koje mozete potrositi ovaj mjesec. Boris Demur, (Sakrosant) kulturni razgovor... koji vec nakon 5-te minute pretvara se u nadprosjecno lucidni uvid od egzistencijalizma, duhovnosti, sadasnjeg vremena do Neokvantne fizike......u njegovoj opsesiji spiralom. Obavezno poslusati. Intelekt infomacije sa zaigranoscu djeteta, Boris je skoro pa Zen ideal. ![]() Za one manje strpljivije medju vama, pocnite od 6-te minute, preciznije 06:30. http://www.savefile.com/files/282662 > direktni download koji sam puknuo ovdje < (14MB) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
8-bit Gen.
|
****** EDIT ****** U slucaju da link trenutno ne radi... znaci da ga skida vise ljudi, pa si ostavite link i skinite kasnije. Obicno samo treba pricekati oko 30 sekundi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
|
ovaj savefile mi se vuce po 15kb/s sramotno .....
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Nov 2006
|
a samo imam reci lol nikako da pocme skidati meni skida 18 kb/s i tako da skidam 14,4 mb ne pada mi na pamet |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Slušao sam od 6-te do 11-te minute i odustao.., ne mogu ja to pratit... zapravo uhvatio sam se da ja uopće više ne čujem/slušam šta taj melje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
|
imho lik mi zvuci ko kvartovski pijanac koji je upravo ubio tri pivice na taste pa prica o starim vremenima i kako je on jedini znao popraviti traktor u tri sela. Ono nerazumijem sto je tako dobro u snimci a poslusao sam sve ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|