|
![]() |
#1 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
Disturbed 10/06/2008 Boogaloo Zagreb
Koristio sam srčbar i ništa...ako sam otvorio nešto što već postoji...nemoram objašnjavat proceduru toru i ekipi ^^ Ovako premda sam iz Os,a nema šanse da propustim koncert od benda kojeg slušam od 6 razreda osnovne,to je dakle neakvih grubo 5 god sad,zanima me ovako: Kraj je godine ja imam krdo za ispravljat i nemogu gubit puno vremena,pa me zanima,željezničari ovako: Os-Zg sa Hž-om,koliko traje put..obratno je pretpostavljam isto ili vrlo slično Cijenu znam a za sve ostale Disturbed Boogalo 10/06/2008-Počinje u 21h(kao da neznamo da koncerti ovakvog kalibra počinju daleko kasnije od najavljenog) 160 kn ulaznica-moguće kupiti u:Aquarius,Dancing Bear...ima ih još ali neznam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Mozda ovo pomogne:http://www.hznet.hr/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
inercity- oko 3h, ja mislim da je oko 180 kuna s studentskim popustom; obični brzi vlak- može se produžit putovanje i do 5h, oko 140kn povratna karta sa studentskim popustom; bus- putovanje traje od 4 do 5h, zavisi o guzvi i stajalistima; cijena oko 150kn sa studentskim popustom; moj prijedlog: 1.intercity, 2. bus, 3. obični vlak |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|