|
![]() |
#1 |
to te ja pitam
Datum registracije: Dec 2006
|
FTP automatsko brisanje remote foldera
Da li mi netko može preporučiti kakav FTP klijent koji ima mogućnost da se postavi automatsko (schedule) brisanje remote fajlova i foldera ukoliko oni ne postoje lokalno. Treba mi samo ta opcija automatskog brisanja remote foldera i fajlova. Znači jednosatvna sinhronizacija koja ne zahtjeva da uploadam cijeli lokalni sajt. Ostalo ću rješiti sa Cute FTP-om. Probao sam svašta i ne uspijevam naći neki koji dobro radi. Za sada je najbolje što sam našao Site Publisher 2 ali ne radi baš dobro. Inače koristim Cute FTP Pro i on ima dobre mogućnosti automatizacija ali samo uploada, a slab je kod automatizacije brisanja nepotrebnih remote foldera. Ukolikom ima koji prijedlog bio bih jako zahvalan, jer mi se čini da je to što tražim lako moguće, a ja to ne mogu nać: hitthewa!
1: Intel Badaxe2 () C2Q Q6600 () 2x2GB Kingmax 800MHz () Gigabyte GF 7300GT () 2 x Seagate 7200.10 320GB SATA II () Corsair VX 550W () DVD±RW LG H22 () Rebel 12 Economy 2: Gigabyte GA-965GM-S2 () C2D E6400 () 2x1GB Kingmax 667MHz () Seasonic S12 380W ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|