|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Farbanje kučišta
danas sam dobil neko kučište...ne znam firmu..kučište je ok, al je malo zgrebano pa me zanima s čim bi se to moglo popraviti, ak bi bilo dobro pofarbal bi ga cijelog..kučište je bijele boje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
obicnim lak sprejem. znaci, rastavis kuciste, posmirglas ga malo, operes i osusis. ne zaboravi zasttit ono kaj nebudes farbal. na metal ti prmer ne treba, a na plastiku ga je bolje stavit (posebni plastic primer!!), nikad ne znas oce drzat bez primera ili ne. na samom spreju su uvjek upute za rad, to procitat prije neg je kasno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Nov 2006
|
lak sprej ima ih za 30 kuneja uzmes promučkaš i sprejaš |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
tesko bez primera, a sa primerom ak je velko kuciste je cesto skupa investicija. Imam jedan server tover. Nikako bez primera... Ni plastika ni metal, brusio ga i neznam sto sve ne. Primer bi me za njega kosto oko 300kn u spreju (4 konzerve), farbe za 3 ruke pa racunaj cca 450kn.... Najbolje ti je odpeljat kod autolakirera... Za neku sicu se dogovorite i to je to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
tesko bez primera, a sa primerom ak je velko kuciste je cesto skupa investicija. Imam jedan server tover. Nikako bez primera... Ni plastika ni metal, brusio ga i neznam sto sve ne. Primer bi me za njega kosto oko 300kn u spreju (4 konzerve), farbe za 3 ruke pa racunaj cca 450kn.... Najbolje ti je odpeljat kod autolakirera... Za neku sicu se dogovorite i to je to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
hm, hm, kak sam ja cak i plastiku kod sebe bez primera farbal?? ![]() sve ovisi o spreju. dobar je duplicolor rallye lack (bauhaus) i renco za auspuhe. jeftiniji duplicolori delaju mjehurice po caseu. sniperwolf je rekel i da su oni zuti talijanski (mislim da ima u maximirskoj) dobri... ps. watch my sig... ofkors, ak ti se sa svim ovim ne zeza, odi prvom lakireru kako je Fleks rekao. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|