|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
softverska biljeznica
trazim neki softver koji bi mi omogucio brz i jednostavan unos teksta. Znaci ne trazim nista sto ce me gnjavit s tipografskim pravilima, napredim opcijama oblikovanja i sl. Najbolje bi bilo kad bi radio na principu da je prikazan list papira i gdje kliknem misem tu se u milimetar pojavi kursor. od ostalih opcija bilo bi dobro da ima nekakav rudimentaran alat za crtanje tablica i nekakav virtualni text marker (ko oni siroki flomasteri u florescentnim bojama). Da sad razjasnim sto me potaknulo na razmisljanje o tome. Cinjenica je sve vise studenata (pogotovo studenata informaticko tehničkih smjerova; FER-ovci, FOI-evci...) ima laptop na predavanjima. Neki doduse igraju solitare ili vise na netu (WLAN) ali vjerujem da ima i onih koji pisu biljeske na kompu pa bi bilo dobro da ako tu ima takvih da napisu iskustva iz prve ruke. Zahvaljujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
NOTEPAD hehe
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
pazi babu!
Datum registracije: Jul 2006
|
ne pada mi ništa na pamet, a googleu još manje... probaj sa CorelDRAW-om ili ConceptDRAW-om u njiima je to što si naveo dosta jednostavno za radit (pišeš gdje hoćeš, crtanje je relativno jednostavno...) nažalost svi su komercijalni. zna li netko kakav besplatni?
![]() |
#4 |
pazi babu!
Datum registracije: Jul 2006
|
znam da je ovo stara tema, i nadam se da je vodokotlić već našao neko rješenje, ali evo da ja kažem nešto: najbolja bilježnica koju sam probao je MS Office OneNote 2007. ne da mi se opisivati, nego ću samo reći da ima sve što si tražio pišeš gdje hoćeš, crtaš slobodno, kreiraš virtualne bilježnice... - ultimativna softverska bilježnica.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|