|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Muke po Windows Live Messengeru
Kao što možemo primjetiti, zadnjih godinu/dvije Live Messenger je krenuo stopama ICQ-a. "myspace" skinovi i shema boja, dodatne glupe funkcije i opcije, forsirani cleartype, itd. Uz sve to mi je tako prije jedno godinu dana stalno sr*o da se nemože spojit na servis. Tako je krenula moja potraga za dostojnom zamjenom. Isprobao sam sve meni poznate alternative (Miranda, Trillian, Digsby, Emesene, Pidgin). Zadržao sam se na Pidginu koji je nudio jednostavno sučelje i sve potrebne opcije (emoticons, custom fontovi). Sve je funkcioniralo manje više ok sve do prije par tjedana kad je najnovije "poboljšanje" windows live messengera strgalo podršku sa svim ostalim. Sad na pidginu više ne radi custom nickname i što je najgore poruke odlaze i stižu s promjenjivim uspjehom. Kako se WLM u zadnjih godinu dana nije popravio (već je sve gori) po pitanju user interfacea, zanima me što pcekspertovci koriste i kako riješavate probleme sa službenim i/ili 3rd-party klijentom? Znam da bi najelegantnije riješenje bilo preći na drugi/bolji protokol, ali nažalost jako je teško "obične" ljude odvojiti od dobro poznate okoline (slično samim windowsima) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Lenovo LOQ 15AHP9 83DX || AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / 1TB Micron M.2 2242 / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad T540p || Intel Core i7-4700MQ / 16GB DDR3 / 240GB Sandisk SSD Plus / nVidia Geforce GT 730 / FreeBSD 14.3 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Meni je najbolja kombinacija WLM 8.5+Mess patch i sad odkad je izašao najnoviji WLM ovaj 8.5 je stavljen u Compabillity mod za Win 2000 jer se inače ne može spojiti,traži skidanje najnovije verzije. Inače sam probao i Mirandu(dosta dugo bio na njoj) i Pidgin ali nikad ti programi ne mogu potpuno i kvalitetno zamjeniti WLM,uvjek nešto šteka,ili slanje fileova,ili nema nudge ili kasne poruke itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Nov 2009
|
Kako mrzim kad msn jednostavno neda koristiti trenutnu verziju nego da se mora nadograditi na noviju,ipak jako je stabilan s obzirom na ogroman broj korisnika.Koristim ga svakodnevno tj njegov account, nekada i preko linuxa ili preko weba,moba |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Dubwise
Datum registracije: Dec 2004
|
Jos jedan glas za Pidgin ![]() |
![]() |
![]() |
|
|