|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
I LAN i USB?
Imam modem Thomson Speed Touch 530i, na sebi ima i Lan i usb priključak, je li se da nekako konfigurirati da mogu koristit istovremeno i USB i Lan priključak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Ispričavam se moderatoru, zeza me veza pa mi je dvije teme postalo, još jednom ispričavam se i molim da se jedna tema obriše |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Za početak ako nemaš manual ovdje se nalaze drajveri i manual (odaberi prema verziji koju imaš, ovaj bez ozn. verzije je glavna enciklopedija). Samo mali off, radi se o sestrinskoj kompaniji Slovakia T-Com, ponudu i cijene te usporedba s našima neću komentirat jer ću popit ban zbog xxx. On topic, ukoliko želiš spojiti dva računala i istovremeno biti spojen na internet možeš probati. Gledajući manual imam dojam da ovaj uređaj to može (sudeći po odvojenim servisima za Ethernet i USB). Ponovo kažem, nisam siguran, probaj. Ovisi kako je modem sad konfiguriran. Ako to ne uspije kupi mali switch 5-8 portova, spoji modem i kompove sa njime i konfiguriraj modem u router mode rada. Tada će kompovi moći nezavisno na internet što je tvoj cilj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Hvala na pomoći, sve radi kako treba, jedan komp je na usb-u drugi na lanu, i normalno istovremeno rade |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
To "normalno istovremeno rade" zahvali konstrukciji i pameti uređaja. Inaće kod takve vrste uređaja to nije slučaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Znači ima nešto od ovog HT-a nešto korisno, ovo je njihov uređaj, nije mi jasno kako oni mogu dat nešto da valja, kad nam ne daju veće pakete i flat onda nam daju dobre modeme, radi se o HT-u d.o.o Mostar, ne o ovom u hrvatskoj |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|