Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.12.2006., 15:04   #1
hjerkic
Premium

hjerkic's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
I LAN i USB?

Imam modem Thomson Speed Touch 530i, na sebi ima i Lan i usb priključak, je li se da nekako konfigurirati da mogu koristit istovremeno i USB i Lan priključak?
hjerkic je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2006., 15:10   #2
hjerkic
Premium

hjerkic's Avatar

Ispričavam se moderatoru, zeza me veza pa mi je dvije teme postalo, još jednom ispričavam se i molim da se jedna tema obriše
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.12.2006., 20:08   #3
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Za početak ako nemaš manual ovdje se nalaze drajveri i manual (odaberi prema verziji koju imaš, ovaj bez ozn. verzije je glavna enciklopedija).

Samo mali off, radi se o sestrinskoj kompaniji Slovakia T-Com, ponudu i cijene te usporedba s našima neću komentirat jer ću popit ban zbog xxx.

On topic, ukoliko želiš spojiti dva računala i istovremeno biti spojen na internet možeš probati. Gledajući manual imam dojam da ovaj uređaj to može (sudeći po odvojenim servisima za Ethernet i USB). Ponovo kažem, nisam siguran, probaj. Ovisi kako je modem sad konfiguriran.
Ako to ne uspije kupi mali switch 5-8 portova, spoji modem i kompove sa njime i konfiguriraj modem u router mode rada. Tada će kompovi moći nezavisno na internet što je tvoj cilj.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2006., 10:51   #4
hjerkic
Premium

hjerkic's Avatar

Hvala na pomoći, sve radi kako treba, jedan komp je na usb-u drugi na lanu, i normalno istovremeno rade
Staro 09.12.2006., 13:31   #5
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
To "normalno istovremeno rade" zahvali konstrukciji i pameti uređaja. Inaće kod takve vrste uređaja to nije slučaj.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2006., 14:29   #6
hjerkic
Premium

hjerkic's Avatar

Znači ima nešto od ovog HT-a nešto korisno, ovo je njihov uređaj, nije mi jasno kako oni mogu dat nešto da valja, kad nam ne daju veće pakete i flat onda nam daju dobre modeme, radi se o HT-u d.o.o Mostar, ne o ovom u hrvatskoj
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno