|
![]() |
#1 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Prijedlog za nagradnu igru
Dakle ovako. Prijavi se npr 100ljudi. Da udju u nagradnu igriu moraju uplatiti 20kn na pce donatore. Znači fond nagrade je 2000kn ( 100 * 20). Primjer. ja sam prvi uplatio lovu na račun i dodijeljen mi je broj 1. , zatim je atha uplatio drugi njemu je dodijeljen broj 2. I sasa neko isprogramira program koji će dati random broj od 1 do 100 ( ili skine s neta prog). Naravno trebala bi biti komisija od npr. Barena i Horze. Da se vratim fondu za nagrade znači stanje je 2000kn pola od toga se daje donatorima znači za nagradu ostane 1000kn. I onda kada se izvuče pobjednik može izabrati nagradu u veijednosti od 1000kn u vemilu/linksu..kako mu već drago. A neko iz komisije ode to buy-ati i uruči mu nagradu.. kako se čini? ovo je win-win situation. Pomogneš donatorima a i možda dobiješ nagradu.: cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
proslijeđeno na raspravu unutar PCE-a. sumnjam da će proći jer je za ovo potrebno riješiti pun k... birokratskih gluposti i određeni postotak uplatiti u dobrotvorne svrhe u fondove navedene Zakonom. u protivnome je ilegalno i PCE ne smije sudjelovati u tome. al bum pogledo...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
odlicno kao ideja ali kao sto kaze horza puno birokracije pa steta ako se ne bude moglo to izrealizirati...kupio bi odma 5 brojeva pa kud puklo da puklo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
a moze li pce samo nadgledati to tako da se nemora ici bas sve po ps-u ![]() ![]() Inace definitivno podrzavam ideju ![]() ![]()
![]() |
#7 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
i ja podržavam sasvim ok ideja, odma bi uzeo 2 broja, možda i tri
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Apsolutno sam za. Tako nešto bi se moglo raditi i svaki mjesec. Samo bi trebalo spriječiti da isti user uzima više brojeva - jedan user jedan broj. Isto tako bi se trebalo nekako spriječiti da netko prijavi desetak nickova kako bi si povećao šanse. Što se tiče pravnih problrema, postoje, ali i njih se da riješiti na određene načine. Na taj bi se način vi u pc labu mogli rješavati i hardware-a korištenog u testiranjima. organizirate nešto tipa ''lutriju'', kupi se broj za tipa 5 kn itd... U svakom slučaju, ovo je ideja koju vrijedi razraditi i posvetiti joj vremena da se realizira.
![]() |
#10 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
... a za nagradne igre nije 22%, nego više.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
Bilo bi super da se to da realizirati. Moj vam je savjet da konzultirate iskusnog računovođu glede ovih fin. - pravnih zavrzlama. Oni uvijek znaju naći pravi modus da vuk bude sit a ovce cijele. ![]()
![]() |
#13 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
i ja sam za. odlicna ideja pogotovo dijela sto se tice dobrotvornog dijela. takodjer nije los nacin da se tako rijesite testiraniog hardvera za kojeg vidim da jako dugo stoji na "skladistu". ono, tipa: umanjite nagradni fond za procijenjenu vrijednost nagradnog hardvera, to uzmete sebi i/ili proslijedite u dobrotvorne svrhe. : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
bla bla...
Datum registracije: Sep 2006
|
Super ideja, svaka čast blozer.Treba probati, pa i nema veze ako državi damo tih 22% ono kaj ostane bu super došlo i pobjedniku i donatorima.I nebi trebalo ništa limitirat, ko kolko oče nek uzme, veče su mu šanse ali i više para da.
![]() |
#16 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja nisam nikako naveo da se limitira broj natjecvatelja na 100..nek je to bio primjer ..može biti i 1000.. I bilo bi bolje ako jedna osoba može uplatitiv "više brojeva" isto ko i u pravom lotu..Ja nisam mislio na te pravne zavrzlame pa kako ce to? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Zar ne može privatna osoba to pokrenuti? Tipa horza kaže eo broj računa na koji se uplati i to sve ide dobrovoljno preko njega, a PCE je samo medij (ili ti ga mi ko da smo u kafani, a PCE je kafana, nema ona ništa sa time ako netko unutra skuplja pare). ![]() A PCE ne mora imati nikakve čvrste poveznice sa time osim da možda bude medijski sponzor (banerčić). |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
evo horza na ovo sam mislio sto mikey kaze nisam mislio da idemo "varati" drzavu ![]() Inace po meni jedna od boljih ideja ![]()
![]() |
#20 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Pa ako se organizira moglo bi biti zanimljivo. Ali ja ipak ne bih radio protiv zakona. da se prije ili poslije nešto ne osveti. Tko zna tko sve čita ovaj forum.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
Datum registracije: Nov 2006
|
ideja je dobra ali ne vjerujem da ce realizacija biti isto tako dobra |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
Čemu pesimizam? Mislim, očito neće ići točno onako kako je blozer zamislio, ali ideja mu je generalno vrlo dobra, samo ju treba malo prilagoditi.
![]() |
#26 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
#27 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Vrlo dobra ideja. Tombola ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
...broj..4... ...broj..12... . . . : flyingey ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() nema tu nikakvog krsenja zakona, to je isto ko da nekom na racun uplacujes xxx kn i ko da ides s nekim u ducan, on ima novce a ti kupujes... a ovo odabiranje pobjednika moze bas ovak kak je lesa reko ![]()
![]() |
#30 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Ako je sve po zakonu nema problema. Ja sam za. Samo treba organizirati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|