|
![]() |
#1 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Pomoć oko sharea DSLa prek Siemensa 108
dakle , ovakva je sitacija.totalni sam pocetnik u tiom povezivanju , bilo zicno bilo bezicnom. ja na svom kompu imam siemens a 100 , zicni dsl modem , s kojim se spajama na internet. nabavio sam sad Siemens gigaset usb adapter 108 , u svrhu povezivanja s frendom koji je vrata do mene . Prvenstveno mislim na povezivanje radi djeljenja internet konekcije. frend ima laptotp i u njemu nekakvu (intel?) bezicnu karticu. koji je najlaksi nacin da se umrezimo ? jucer smo uspjeli nekak , nesto smo se igrali sa "wireless network connections" , valjda sat vremena nam je trebalo da uspijemo serat dsl.. jako brzo smo uspjeli se bas spojit odn da se kompovi vide i povcezu , al za internet je islo teže. sto se same dsl veze tice , nije bas stabilna bila , pukla mi je vec 2 put od jucer navecer . cuo bih rado iskustva neka iz prve ruke ,a moze i kakav turtorijal az ovakvu mojhu situaciju : hello2 : fala ljepa ps frend je na mom kompu(ja sam ovdje server , glavni komp jeli,koji je spojen na neti i djeli to) instaliro nekakav analogx proxy se zove program.. to treba jel tak ? kaj uopce radi taj program ? mislim , sad mi cuci tu u trayu.. Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje xyz. 10.12.2006. u 09:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Bilo bi jednostavnije da si nabavio neki polovni wlan modem/router (se515 ili se555) i prebacio ga u router mode. Onda bi obojica mogli na net neovisno jedan o drugome. Uzmeš flat, svako neka plati pola i surfaj i skidaj koliko hoćeš.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|