|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
par jednostavnih pitanja(driveri,OC)
ekipa,lijep pozdrav svima. ovo što ću vas pitati je uglavnom već raspravljeno,jučer navečer sam čitao teme od 10-te strane i dosta toga skužio ali ipak stvari koje me zanimaju su malo starijeg datuma pa vas moram pitati. ovako,uzeo sam LEADTEK 7600 GS 256MB i zanima me koji su trenutno najbolji driveri za nju što se gaminga tiće. spominjali ste one modane xtreme,verzija 85. nešto...dal su oni i dalje best za nju ili je izašlo nešto bolje? što se OC-a tiče...znam da skinem coolbitse(ili je i to zastarjelo),podižem lagano ferkvencije....spominjao se neki program koji 15 minuta testira karticu nakon OC-a pa izbaci rezulate ili tako nešto...može ima tog programa i postupak ukratko... do koliko bi mogao ići bez coolera i sa coolerom? imam neko no name napajanje od 130kn staro godinu dana.... hvala vam svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Za OC i opcenito cackanje oko graficke ti preporucam RivaTuner. Ima i odlican monitoring alat preko kojeg mozes nadgledat clockove, temperature, zauzece video RAM-a itd... preko njega, naravno, mozes i clockati. http://www.guru3d.com/index.php?page=rivatuner Sto se tice tog nekog programa za koji si cuo - vjerojatno je bilo rijeci o ATi Tool-u i njegovom Artifacts Scan-u. Nek te ne zbuni "ATI" u imenu, taj Scan radi i na nVidia karticama: http://www.techpowerup.com/atitool/
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
hvala ti puno ali neznam koliko mi se isplati pošto stalno dobivam upozorenja kako mi kartica ne dobiva dovoljno struje...jučer sam uključio strujni kabl u kraj kartice(ima onaj ulaz) i po riječima kolege,problem je trebao nestati...i je...ali danas kad sam upalio komp izletilo mi je jedno 40-tak upozorenja... tako da ništa od OC-a do novog napajanja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
A koje napajanje uopce imas? Mozda nije problem u napajanju, nego u labavom konektoru? No, ako imas neki jeftini drekec od napajanja, svakako ga se preporuca zamijeniti necim kvalitetnijim. Fortron, Chieftec od jeftinijih, Antec i Seasonic od skupljih ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
ma drek neki jeftini...kupio prije 1 god,platio 130kn...nema nikakve naljepnice na sebi,ništa... nego,jučer sam čitao thread gdje se spominje neki reg file koji blokira te poruke za struju...ne mogu sad to naći a ovo je užasno iritantno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|