|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Hosting pitanje..
Znam da nije previše hardversko pitanje, ali može li mi netko predložiti besplatni hosting bez nekih reklama (npr. da nije kao geo. ili angelfire)..
![]() |
#2 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ovdje imaš kvalitetne besplatne hostinge ....webmajstori ukoliko se odlučiš zakupit hosting preporučam ti www.fiuhost.com definitivno najjeftiniji hr davatelj hosting usluge |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
to nije bed ako samo želiš malu straničicu, ali je bed ako namjeravaš radit nešto ozbiljnije.
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Besplatan host... www.phpnet.us mene odlično služi... www.awardspace.com također nije loš...ali imao sam neugodno iskostvo sa njima pa rađe koristim PHPnet... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Inace, meni sve radi bez problema, a problema bas i nemoze bit jer imam samo site za uplaod slika ![]() Al i dok je forum bio gore, sve radilo super. Al barem je jeftin i nema problema sa brzinom i uptimeom. E ***iga, izreklamira ja i previse... idem sebi puknut infraction ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: Server je Dual AMD Opteron 242, 3GB DDRAM, 100Mbps konekcija,OS: CentOS 4.4.,lokacija: New York DC, USA, Toqen Systems,- transit providers: MCI/UUnet , Level3, ATT, T-systems - peering: NAC,Voxel,CRNC,nLayer, Pilosoft,Tellurian Networks, NY Internet, Cable & Wireless PLC
![]() |
![]() |
#16 |
ono ispred konpjuktora
|
ajmo ovako... činjenica da je fiuhost lociran kod digital providersa (NYC), iz RH do njih ima samo 10 hopova (ne ide se preko telia-inog linka, nego preko dojče telekoma). to je super, jer npr. do PCE-a imamo 16 hopova (TX) (sa iskona, ne znam kak s ostalih... zapravo znam, al ne znam jel ažurno). ALI činjenica da je server prilično slab (kao i kod ostalih, bez uvrede ali malih, hostova), nema dedicirani backup i s vremenom će postati prenatrpan, pa će trebati sve živo rasturati da bi dodali još jedan, meni se hosting ne sviđa. samo za usporedbu - PCE ima dediciran server (2.8GHZ, 1GB, 10Mbit) koji je, dakle, kakva 3-4 puta slabiji od kompletnog hosting servera fiuhosta (s tim da fiuhost ima pilu od servera u usporedbi s konkurencijom na hrvatskom tržištu). znači ono... moj neki stav... fiuhost je bolji od mnogih u njegovom rangu, sigurno je povoljniji i ima bolju uslugu od velikih providera na RH tržištu, ali to ne znači da je dovoljno dobar za neke ozbiljnije stvari.
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
ono ispred konpjuktora
|
... jup. preko 9000 posjeta svaki dan. i da, vuče se ko matora kobila, tak da ono... brijem da će novi PCE-ov server (ako se šef ikada odluči za takvo nešto, a ne hosting), biti veća mrcina od većine servera hosting firmi koje su nikle ko vrganji poslje kiše... a onak... to je samo za naše potrebe... tipa... to nije namijenjeno baziranju hosting firmi, nego site-ovima koji imaju nešto veći promet i specifične potrebe... tipa... ne bavimo se hostingom. i ne, to ne znači da smo mi IMBA i da smo si baš super, nego da su ostali skupa s nama, onak... škrti, a samim time i donekle neozbiljni. ako već imaju dedicirani stroj i sami odgovaraju za troškove nanešene poslovanju klijenta ukoliko server padne, trebaju kraj toga barem imati dediciranu backup mašinu koja će preuzeti posao ako primarni stroj padne (to se daaaaleko češće događa kada je server pod konstantnim opterećenjem, dakle kad firma malo poraste).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|