|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Jedan problem veliki
Ovako imam sljedeče komponente: MBO: Gigabyte GA-K8NXP-9 CPU: AMD Athlon 3200+, 64bita RAM: 1GB HDD: seagate 250 (instalirani windowsi) SATA II HDD: seagete 160 SATA I GRAFIKA: Radeon X600 PRO E sada problem koji ne mogu rijesiti nikako. Kompjuter kada ga upalim podigne sustav i onda moram čekati od prilike 2 minute da bi mogao početi raditi bilo što na kompjutoru. E sada zanimam me zašto čim se sustav digne ne mogu otvoriti: Primjer: Internet explorer ja kliknem na njega a on se za dvije minute otvori isto i control panel. Imam još jedan puno slabiji komp koji se doslovno duplo brže digne sustav i mogu odma započeti sa radom. E da napomena na matičnoj ploči imam posebno utore za SATA I a posebno za SATA II. E sada me zanima dali se oni mogu međusobno kombinirati da ih prepoznaju isti windowsi jer sam pokušao i nije išlo. Eto pa ako netko ima iskustava sa ovim bio bih mu zahvalan da mi malo pojasni o čemu se tu radi. Unaprijed zahvaljujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Ovako računalo pri butanju ne diže niti jedan program uđe u windowse vidi se sve na desktopu i nakon dvije minute počne sa dizanjem programa i digne ih sve u roku 5 sekundi. Što se tiče mreže nije u mreži ima jedino ADSL koji je spojen u mrežnu karticu znači ADSL lan modem i to je to. E da radi se o windowsima XP da nebi bilo zabune. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|