|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ANTI-VIRUS Pitanje!!!
BOK! Trenutno na raculanu imam nod 32 koji je prestao radit Znam da nod kosta nekih 100-tinjak kuna, al eto mlad sam ne radim i dnevni đeparac mi iznosi 5 kuna pa stvarno nemogu skupit tih 100 kn... Kad kazem roditeljima za nod, oni "Sta je to anti-virus"? "Ma sine netreba to tebi"... Ako ne koji bi AV preporucili jos??? Nemojte samo kaspersky jel imam jedno jako lose iskustvo, naime nakon installa kad se dignu windowsi pocne jakoooo stekat prva 2-3 puta i nakon toga se opce ne dignu cim se pojavi desktop oni se resetiraju, ni safe mod nije radio pa sam moro format harda... nebi zelio da mi se to opet dogodi... Cuo sam da je i F-Secure ok, sta mislite o njemu?? Hvala! Zadnje izmijenjeno od: GoGoGamerS. 04.12.2006. u 01:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
@ GoGoGamerS Ajde molim te editiraj post. Kakvo spominjanje fixeva!? Briši to, kao i ostalo što nije dopušteno spominjati na forumu... Jesi mlad, ali nisi bedast da kršiš pravila... Osim ovoga kaj ti je GORKI preporučio, imaš i AVG Free Kod mene kombinacija toga i Comodo Firewall-a i nema virusa već dugo. Istina, ako paziš što skidaš i di surfaš, možeš ti komotno i bez AV-a. Ali AVG stvarno nije nametljiv... EDIT: Citiraj:
![]()
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 04.12.2006. u 00:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ah sorry. nisam znao da nesmijem spominjat fix... Pa zasto ste to zabranili?? kad 90% korisnika racunala nema originalnu licencu, ja osobno bih vrlo rado imo original av ali nemam novaca za takvo sto. Dobro nemorate mi respondat na ovaj topic, ako imate linkove za nod saljite na mail.. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Cro Fire member
Datum registracije: Mar 2006
|
ja sam si instalirao AOL active virus shield i ono cist mi je ok! jedan kompic ima avg a drugi bitdefender i pokupili su neki virus prek msn-a dok ga je moj odma detektirao! program je besplatan, samo moras dat e-mail da dobijes aktivacijski kod!
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
GoGoGamerS moraš razlučit ono šta je realno i pravila ovog foruma,moj prijateljski savjet je da se pridržavaš pravila i usput opet pročitaj VUCIN i moj post gore opet.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Smije se sve spominjat, samo je pitanje na kakav način. Na ovom forumu se ne traže crackovi, fixevi, mixevi ni ništa sličnog sadržaja. I previše takvih sajtova ima, da bi ovdje uopće bilo govora o takvim stvarima. Gogo, poslušaj Gorkog.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|