|
![]() |
#1 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Pistanje iz napajanja - uzrok?
Imam doma jedno napajanje i vec pri ukljucenju u struju i ukljucenja onog iza prekidaca pocinje intenzivno cviljenje: http://bik.sytes.net:800/hw/psu_noise.mp3 Mene zanima uzrok (trafo, zavojnica?) i cime bi se to eventualno moglo ukloniti? Hvala ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pun entuzijazma
Datum registracije: Jan 2005
|
Obično pište zavojnice, odnosno navoj žice (ili kako već) vibrira; neki ih fiksiraju ljepilom, silikonom ili smolom, neki čak čačkalicama. E sad, očito je da tvar kojom ih fiksiraš ne smije biti vodljiva... Ljepilo (ili štogod) bi trebao nanijeti između namotane žice i metalnog prstena (ne znam kao se dijelovi zavojnice zovu), barem sam tako čitao. Problema može biti ako se zavojnice jako zagrijavaju te ih tada nije pametno prekrivati lijepilom. Nisam nikada isprobao ovu metodu, tako da se ograđujem od svih štetnih posljedica ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Moj stari je to meni rijesio na maticnoj sa onim pistoljem na vrucu plastiku. Cim bi mi proc na staroj ploči bio na iznad 50% počelo je kod socketa zujati. Velim starom, on zeme patronu i samo onu zavojnicu oko dan obljepi lagano. Nikad vise nije pistalo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Hvala budem probao nekaj skemijat... valjda me nece ubit struja ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Meni se to stalno čulo dok sam imao jeftino MS napajanje,a pogotovo se zvuk pojačavao kad bi mi se upalila klima . Prije ovog (MS-a) sam imao isto neko *no name* ,ali mi se nije čulo,naravno ne čuje se ni sada sa Hiperom. Ako imaš neko jeftino napajanje ,rađe ga izbaci,a popravljaj samo ono što se isplati popravljati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|