|
![]() |
#1 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Tri monitora?!
Možda ovo bas ne ide pod nVidia-u ali kad već imam njihovu karticu. Sticajem okolnosti imam doma još jedan monitor i spojim ga na drugi izlaz, na prvom je prvi monitor a na trećem je TV. Dignem WinXP i u uzaludnoj nadi da ću moći imati sliku na sva tri, ali mogu birati samo kombinacije sa dva monitora/TV-a. Zar je moguće da je Parphelia ostala jedina kartica koja to može? A bas sam mislio raditi na prvom, na drugom imati pomoćni dokument koji mi treba, a na TV-u gledati DVB.
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
da, samo Matrox (mozda 3dlabs???) ima triplehead grafe. mozes ubacit jos jednu PCI grafu (staaaru neku) za drugi monitor,a na ovoj grafi imat prvi monitor i TV. kak ide postupak podesavanja-ne znam... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Danasnje graficke kartice su mahom dual-head. Dakle, mozes imati samo 2 aktivna display-a istovremeno. Rjesenja su 4: 1) nabaviti Parheliju 2) ubosti jos jednu graficku 3) uzeti plocu sa TV-outom i staviti na nju klasicnu grafulju 4) zaboraviti 2 monitora i uzeti 1 widescreen ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma ne treba mi to, nego eto išao probati i vidio da neide.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|