|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
BENQ FP92W ili Acer AL1916WAs ili LG 194WT (19" widescreen)
Čitao sam malo podforum i vidim da svi komentirate o LG 194WT modelu i da ima pozitivnih i negativnih komentara. Pa sam ja izabrao još dva wide monitora od Acer i Benq i zanjima me kakava su vaša mišljenja o tim dva monitora i koji se od njih isplati kupiti?? Benq fp92w http://benq.com.hr/products/LCD/?pro...specifications Acer al1916was http://www.acer-ee.com/acereuro/page4.do?sp=page3&dau22.oid= 14384&UserCtxParam=0&GroupCtxParam=0&dctx-= 6&CountryISOCtxParam=EE&LanguageISOCtxParam=en&ctx3= -1&ctx4=Eastern+Europe&crc=3291876497 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Proizvodjac matrica za LG i Acer je isti a to je LG-Phillips. Dakle radi se o monitorima skoro istih karakteristika i ne mozes fulati u tom pogledu. Za Benq-a ne znam ali sudeci po sve boljim prizvodima koji izlaze sa njihovim znakom u posljednje vrijeme, vjerujem da se radi o dobrom monitoru u svojoj klasi
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
@frajer, si citao moj thread o ovom LG-ju? ![]() Cisto sumnjam da je taj Benq ili Acer bolji od ovog LG-ja. Jedino mozda Samsung 940BW, mada ni u to nisam siguran. Samsung je istina skuplji. Ono sto mi se nije svidjalo, a to su problem tamnih boja i opcenito slika prilikom gledanja divx-a, sam rijesio ![]() Uradio sam update glavnog posta pa pogledaj. Ostaje jedino mogucnost da ti slika bude presvijetla, ali posto nisam vidio puno LCD-jeva ne znam je li tako i sa drugim modelima. Sve mi se cini da sam procitao da je na LCD-jevima slika opcenito svjetlija nego na CRT-ima, te da je uvijek potrebno navikavanja. Eto nadam se da sam pomogao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ovo 2000:1 nema baš veze sa onih 700:1, nisam baš siguran, ali ovaj veći broj se dobiva dukčijim omjerom, uglavnom, mislim da ih 2000:1 je isto što i 700:1 kod nekih drugih proizvođača... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ma tih 2000:1 je samo u slucaju dinamickog kontrasta, kao kod Sasmunga 931BF, sto je totalna glupost(bas sam isprobao). Medjutim realan kontrast ovog LG-ja je svejedno vrlo velik. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|