Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.04.2007., 00:31   #1
Zdeslav
Registered User

Datum registracije: Apr 2007
Angry SyncMaster 710n ugašen drži pozadinsko svjetlo ??

Pozdrav

Problem:

Kod paljenja monitora na power button nakon nekoliko sati pošto je ugašen (hladan) dok boota pojavljuje se jarko pozadinsko svjetlo. Također kad je ugašen i odspojen od VGA te upali se na power button javi se također pozadinsko svjetlo i kod ručnog gašenja i paljenja dok se ne zagrije.
Dali mogu nešto ja učiniti vezano za to ili da ga frknem u servis, samo ima jedna kvaka a to je da će možda kod njih uredno raditi pa mi ga vrate s odgovorom pa vaš je monitor uredan i ispravan.... :-(( i... duhovi...

Hvala unaprijed na odgovorima
Zdeslav je offline   Reply With Quote
Staro 28.04.2007., 01:27   #2
MaxB
Premium

Datum registracije: Sep 2003
Prvo ga spoji na drugi kompjuter pa ga onda odnesi na servis.
Koliko vremena treba da se slika stabilizira? BTW 710n je vrlo los monitor tak da je moguce da ce ti reci da je ispravan, iako i sami znaju da se ne bi smio tako ponasati. Uglavnom, trebali bi ti ga popraviti/zamijeniti jer se ni taj ni ijedan drugi monitor inace tak ne ponasaju (stara ima u firmi takvog i radi normalno vec godinu i pol-dvije - ne sjecam se kad ga je tocno kupila).
MaxB je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.04.2007., 15:06   #3
Zdeslav
Registered User

Datum registracije: Apr 2007
Znam da nije HQ jer me boli pipa primarni monitor mi je apple cinema 20.1 ovog sam uzeo samo kao pomoćnog zbog boje ali stvarno zbog boje okvira LCD-a jer imaju nijansu i to je sve. Kalibrirao sam i jednog i drugog tako da imaju istu sliku ali ovo sto se događa nije konstantno nego nasumično pa mi je zbunjoza, neznam dali grafička kartica može poslati neki signal na VGA portu pa da se on zablesi, i to mi nije jasno....
Zdeslav je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno