|
![]() |
#1 |
Respected User
Datum registracije: Jun 2006
|
Važnost kučišta u konfiguraciji?
Eto pomalo slažem konfu pa se zanimam za novo kučište.... Znam da napajanje igra važnu ulogu,pa se tu neću zezat i koristit ću fortrona ili chiefteca 400W Sad mene zanima ima li kučište ikakvu važnost osim estetike? Znam da ovi skuplji modeli imaju neke cake za bolje provođenje zraka i slično.... Da li je meni dovoljno kupit kučište od cirka 200kn i stavit unutra pošteno napajanje?
Gericom Hummer- P4 3.06 GHz,512 Mb of RAM,80 GB,ATI Radeon 9000 64 Mb Black beast DFI Infinity NF4 Ultra-U,AMD Athlon 64 3200+(AC freezer 64 pro),2X512MB Kingmax PC3200,Gigabyte Radeon X1600pro 256MB,Seagate 250Gb Pioneer DVD-RW DVR-111D,Thermatlake Mambo+Fortron350W 17" LCD Philips 170C |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Da dobro izgleda ak ti je važno, da se lakše montiraju hardovi, cd-điđe, da imam front panel, po mogučnosti da imam 2x120mm venta 1 naprijed i jedan otraga, da je dobre završne obrade da se ne porežeš na lim, na ne prenosi vibracije od harda tak da ti se stol trese......
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
To stvarno ovisi samo o tebi, nema nekog univerzalnog odgovora. Ja ne mogu podnijeti ružna kućišta, i vanjski izgled mi igra jako veliku ulogu pri odabiru, ali istovremno mi je važan i protok zraka, dobar spremnik za diskove itd. Ja bih ti preporučio bolje (i skuplje kućište), ali ako ti izgled ne igra neku veliku ulogu, i to jeftino kućište ima dobar raspored i veličinu ventova (mala vjerojatnost doduše) a budget ti je ograničen - onda ga uzmi, a tih 300-500kn (i više), što bi dao za bolje kućište, uloži negdje drugdje (memoriju, jači proc, grafičku...). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|