|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Brža ili "kvalitetnija" mema?
dakle, što je pametnije uzeti (za otprilike istu lovu); kvalitetniju memu koja radi na nižem taktu ili recimo nekakvog Kingmaxa s 800Mhz (naravno uz proc i matičnu koji to podržavaju)? Pretpostavljam za overclockanu makinu je bolje uzeti kvalitetniju memu s nižim CL-om....ali, općenito, kaj je pametnije kupiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
reci na kaj pucaš pa ćemo ti pomoć pri odabiru inaće nije ti baš taj King loš ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
elem, recimo da se ta mema (u nekoj budućnosti kad malo padnu cijene i ja skupim para) upari sa e6600, DS4 pločom i 7950GT grafuljom ili možda nekom iz serije 8 ak budu cijene prihvatljive.....ehh sad, ubo bi i neki dobar cooler za proc i išao na dizanje taktova proca (ne previše).....u tom smislu i s tom konfom koja je mema bolja? išla bi dva modula od 1GB.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Sa DS4 plocom nemas bas previse izbora ako hoces clockat...tj. ostaje ti samo kingmax... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Imao sam dosta KingMax meme (imam i trenutno) i dosta sam je puta ugradio u druge strojeve...mogu samo reći da joj za tu lovu nema premca....Nije mema u rangu gore navedenog ballistix-a, ali je i shodno tome jeftinija! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
sve štima, ali mene zanima što se više isplati uzeti: Kingmaxa s recimo 800Mhz ili neku kvalitetniju memu s nižim taktom od navedenog (onda su cijene tu negdje)..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|