|
![]() |
#1 |
Guest
|
Zivjela demokracija i trzisno nadmetanje!
|
![]() |
![]() |
#2 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Ne, ja sam to mislio. Sto veci racun, to meni bolje. Naravno da je lol |
![]() |
![]() |
#5 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Et, sad već malo starija vijest - OVDJE, a najjači mi je ovaj dio: "Pa nismo mi cestovni razbojnici – tvrdi Alemka Lisinski te dodaje da je krajnje nekorektno optužiti T-HT za presijecanje kabela već da su za to vjerojatno krivi oni koji neovlašteno polažu kabele." : roller : : roller : : roller : : roller : Ah, svi su krivi osim T-HT, a oni jadni samo ispaštaju zbog ostalih. Ajmo počet skupljat milodare za T-HT. Ups, pa mi njima dajemo već milodare u obliku kojekakvih pretplata i naknada.
![]() |
#6 |
Guest
|
Meni je drago to kaj u naslovu pise "T-HT konkurenciji presjekao kabele" Jer posto jos nema dokaza takav naslov inace nije primjeren ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Ma da, te njene tvrdnje su jake. Sasvim SLUČAJNO su ostali samo njihovi kablovi (i to 4 komada) čitavi. Ma samo čekam da se kreteni jednom pojave na TV-u i kažu: Voljeli vi to što mi radimo ili ne, bit će tako jer nam nitko ništa ne može
![]() |
#9 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Nikako mi se ne sviđaju takve stvari. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|