Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.07.2003., 14:00   #1
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking Zderonje 2:kak Sam Tu I Tu Dobre (zdral!) Jeo!!!!

evo kak sam obecal...
posto vam je interesantnije trveljanje o zdranju i sr,,u ,nego da pomognete drugu u nevolji ,potezem ova jocker thread da vas odrzim u dobrom raspolozenju dok cekate 1 dan godisnjeg ili da olaksamo onima kaj su se vrnuli s njega i da ih podsjetimo da se pohvale di su dooobro papali....

evo,ja prvi... ak vas put odnese po staroj lujzi(luizijani-od karlovca -prema rijeci i lievevu crikvu i to..)svakak si odmorite noge i ketace(bilo koje-bike,motobike,afto,kamijoncek,slepercek,,kanader..)
svratite u fuzine u krcmu Bitoraj....sam za znalce goranske kuhinje...
deteljnije za GDINA JELCA::vepric ili kozlic ispod peke,pohani zablji batci,gulas/paprikas od 3-4 vrste divljaci,filana raca,pazi sad ,bijeli bubregi od vepra u vinskom saftu i poznatim lovackim okruglicama.. a da ne spominjem predjela ala sira,vrhnja,luka ,speka,dom, sunke,a deserti ohohoho...sega i svacega....da nebi mislili da sam to maznul se odjemput,nisam ali 3-4 puta i dosti toga se isproba!!ekipa ima klopu po sistemu gableci il ruckovi (obiteljski,ne ) tak da su im cijene cist ,cist pristojne..(cca 100-120kn za 2 osobe ,sa salatama i cugom...ah da i konobaricom u borosanama,ali bez menopauznih problema...sam s dlakama na nogama i ispod nosa ,,al glavno da su dlake ostale na njoj ,a ne na tanjurima!! )

evo,moj prvi...imaaaa toga joooos

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote
Staro 16.07.2003., 15:12   #2
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Re: Zderonje 2:kak Sam Tu I Tu Dobre (zdral!) Jeo!!!!

Citiraj:
Originally posted by mitzek
evo kak sam obecal...
posto vam je interesantnije trveljanje o zdranju i sr,,u ,nego da pomognete drugu u nevolji ,potezem ova jocker thread da vas odrzim u dobrom raspolozenju dok cekate 1 dan godisnjeg ili da olaksamo onima kaj su se vrnuli s njega i da ih podsjetimo da se pohvale di su dooobro papali....

evo,ja prvi... ak vas put odnese po staroj lujzi(luizijani-od karlovca -prema rijeci i lievevu crikvu i to..)svakak si odmorite noge i ketace(bilo koje-bike,motobike,afto,kamijoncek,slepercek,,kanader..)
svratite u fuzine u krcmu Bitoraj....sam za znalce goranske kuhinje...
deteljnije za GDINA JELCA::vepric ili kozlic ispod peke,pohani zablji batci,gulas/paprikas od 3-4 vrste divljaci,filana raca,pazi sad ,bijeli bubregi od vepra u vinskom saftu i poznatim lovackim okruglicama.. a da ne spominjem predjela ala sira,vrhnja,luka ,speka,dom, sunke,a deserti ohohoho...sega i svacega....da nebi mislili da sam to maznul se odjemput,nisam ali 3-4 puta i dosti toga se isproba!!ekipa ima klopu po sistemu gableci il ruckovi (obiteljski,ne ) tak da su im cijene cist ,cist pristojne..(cca 100-120kn za 2 osobe ,sa salatama i cugom...ah da i konobaricom u borosanama,ali bez menopauznih problema...sam s dlakama na nogama i ispod nosa ,,al glavno da su dlake ostale na njoj ,a ne na tanjurima!! )

evo,moj prvi...imaaaa toga joooos
Ma tu cestu znam napamet...nije ni tam kak je nekad bilo...
Nemrem ni vidjet više njihovu murju...a i ljudi su malo ....

Ak si u prolazu-onda je tak-tak...čim skuže da nekaj tam delaš...pa-pa...

Slično kao i kod nas
Samo kaj bu ti se prigorec smješkao dok ti ga "me-će"...

A i taj je put fakat bio naporan...te moraš pazit na one lude RI...te poznaš skoro sve...kak su godine išle staru Luizijanu sam skroz izbacio...nakon toga staru karlovačku...jebiga...nije to ko" kad si imal 18...

A i na pumpare ne prodaju više motorni petrolej i daju račun za dizel

Joj...kak je to bile lepe kad si mlad i bedast...

Da sad odem negdje tamo na ružionu-morao bih prije rezervirati sobu...ma nema šanse da bih se tam vozio jampi...još kad vidim kakvih sve bedaka ima za volanom...
Jelc je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 16.07.2003., 16:42   #3
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

nemoj mi rak ranu.....!!!!!!!

Citiraj:
Originally posted by Jelc
Ma tu cestu znam napamet...nije ni tam kak je nekad bilo...
Nemrem ni vidjet više njihovu murju...a i ljudi su malo ....

Ak si u prolazu-onda je tak-tak...čim skuže da nekaj tam delaš...pa-pa...

Slično kao i kod nas
Samo kaj bu ti se prigorec smješkao dok ti ga "me-će"...

A i taj je put fakat bio naporan...te moraš pazit na one lude RI...te poznaš skoro sve...kak su godine išle staru Luizijanu sam skroz izbacio...nakon toga staru karlovačku...jebiga...nije to ko" kad si imal 18...

A i na pumpare ne prodaju više motorni petrolej i daju račun za dizel

Joj...kak je to bile lepe kad si mlad i bedast...

Da sad odem negdje tamo na ružionu-morao bih prije rezervirati sobu...ma nema šanse da bih se tam vozio jampi...još kad vidim kakvih sve bedaka ima za volanom...
ti me stvarno dovodis do ganuca.. kak da si mi nerodeni brat sijamac!!!
sve to ,bas kak si rekel ima smisla ,pogotovu kaj je moja malenkost "profi driver" i fakat od rijeci do rijeci imas praf za te tukce,kaj im tateki i mameki priuste nove"pile" pa sad treba nekom "pokazati"! joj,ja bi takve slekel do gola,namazal s katranom i perjem i pustil ih da beze po cesti!!!
desetak,ali barem desetak puta dnevno moja i glava mojeg gazde zna bit ,(radi nekog krelca,) u maaaaloj podrapanoj torbici... itak svaki dan, pa do penzije!!! ujeeeeeee
bas si mislim,a i da probam,delal bi za 3k kuna i crkaval ko i ostatak raje!!..a ovak......sex,drug"s&rock"n"roll
hajte sefili

Staro 16.07.2003., 17:28   #4
Jelc
Super Moderators

Re: nemoj mi rak ranu.....!!!!!!!

Citiraj:
ti me stvarno dovodis do ganuca.. kak da si mi nerodeni brat sijamac!!!
sve to ,bas kak si rekel ima smisla ,pogotovu kaj je moja malenkost "profi driver" i fakat od rijeci do rijeci imas praf za te tukce,kaj im tateki i mameki priuste nove"pile" pa sad treba nekom "pokazati"! joj,ja bi takve slekel do gola,namazal s katranom i perjem i pustil ih da beze po cesti!!!
desetak,ali barem desetak puta dnevno moja i glava mojeg gazde zna bit ,(radi nekog krelca,) u maaaaloj podrapanoj torbici... itak svaki dan, pa do penzije!!! ujeeeeeee
bas si mislim,a i da probam,delal bi za 3k kuna i crkaval ko i ostatak raje!!..a ovak......sex,drug"s&rock"n"roll
hajte sefili
A čuj-to ti je tak...
Kad polako postaješ "stari šišmiš" moraš se malčice primirit...

Joj-čekaču do četri banke...i nakon toga obavezna klasika
Fino bum si stavil na glavu plavu šiltericu,na noge bate...i "šefovsku" plavu kutu...onu do koljena

Pa fino ujutro čik u zube,i bar jednu vuru polako obilaziš grunt i prezirno gledaš susjede
Tak...

Istini za volju-trebal bi imat i bar neku malu frezicu/sa "prikolicom" tak jasno ,inače cijela spika nema smisla...

Moraš si dat posla i zanimacije...tipa da sagradiš nekaj na susjedovoj međi/ili još bolje bar metar unutra/,pa bu se još tvoji unuci sudili

I nebudeš nikad imal problema sa živcima i "stresom"...
Sve bu ti to pod normalno.

Staro 16.07.2003., 23:19   #5
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Re: Re: nemoj mi rak ranu.....!!!!!!!

Citiraj:
A čuj-to ti je tak...
Kad polako postaješ "stari šišmiš" moraš se malčice primirit...

Joj-čekaču do četri banke...i nakon toga obavezna klasika
Fino bum si stavil na glavu plavu šiltericu,na noge bate...i "šefovsku" plavu kutu...onu do koljena

Pa fino ujutro čik u zube,i bar jednu vuru polako obilaziš grunt i prezirno gledaš susjede
Tak...

Istini za volju-trebal bi imat i bar neku malu frezicu/sa "prikolicom" tak jasno ,inače cijela spika nema smisla...

Moraš si dat posla i zanimacije...tipa da sagradiš nekaj na susjedovoj međi/ili još bolje bar metar unutra/,pa bu se još tvoji unuci sudili

I nebudeš nikad imal problema sa živcima i "stresom"...
Sve bu ti to pod normalno.

čuj,a si ti ziher siguran da nisi JA???? ma daj odi spat....ja imam38,12000 m2 grunta pesa,mačku ženu i dvoje dece.subotom ujutro navlečem adidaske i kutu+šiltericu i kosit travu!!!al ne kasnije od 630!!!!tak da susedi primete razliku izmedu njihovihstarih kosa i moje "overclockane#viertakt tecumseh ohne auspuff getrieben zusammen!!!!joj,miško kad kresne,a ja ponosno zaturiram,okolo se čez obloke čuje očajnički krikovi::neeeeeee,kreten i luđak je opet domaaa,bežmo ženo,makar i k punici... aja pokosim 100-150m2,lepe se sednem,nogu prek noge i cuclam teškom mukom ohlađenu i odrađenu pivicu...a susedi sam mrko glediju,al niš ne govore...jer dobro znaju ko je šef arsenala i glavni raubšic u okolici
ak ne veruješ,dojdi pa vidi,ak ti se svidi,bume ti našli kakev grunt ....pa štihaj i kosi po celi bogovetni dan!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	img00009.jpg‎
Views:	170
Size:	73.6 kB
ID:	413  

Staro 16.07.2003., 23:34   #6
Jelc
Super Moderators

Re: Re: Re: nemoj mi rak ranu.....!!!!!!!

Citiraj:
čuj,a si ti ziher siguran da nisi JA???? ma daj odi spat....ja imam38,12000 m2 grunta pesa,mačku ženu i dvoje dece.subotom ujutro navlečem adidaske i kutu+šiltericu i kosit travu!!!al ne kasnije od 630!!!!tak da susedi primete razliku izmedu njihovihstarih kosa i moje "overclockane#viertakt tecumseh ohne auspuff getrieben zusammen!!!!joj,miško kad kresne,a ja ponosno zaturiram,okolo se čez obloke čuje očajnički krikovi::neeeeeee,kreten i luđak je opet domaaa,bežmo ženo,makar i k punici... aja pokosim 100-150m2,lepe se sednem,nogu prek noge i cuclam teškom mukom ohlađenu i odrađenu pivicu...a susedi sam mrko glediju,al niš ne govore...jer dobro znaju ko je šef arsenala i glavni raubšic u okolici
ak ne veruješ,dojdi pa vidi,ak ti se svidi,bume ti našli kakev grunt ....pa štihaj i kosi po celi bogovetni dan!!
A ne-ne...ja se držim reda i običaja...tak da je kosilica dobra stara "štilovka" ..."zvajtakt" tak jasno...

Da vidiš kak to ruži kad se zvuk počne od bregi odbijat...
Susedi počnu klet,moj pes se drevi na kosilicu,ostatak lokalnih pasa se priključi reda radi...živi tulum...
Staro 17.07.2003., 09:06   #7
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Re: Re: Re: Re: nemoj mi rak ranu.....!!!!!!!

Citiraj:
A ne-ne...ja se držim reda i običaja...tak da je kosilica dobra stara "štilovka" ..."zvajtakt" tak jasno...

Da vidiš kak to ruži kad se zvuk počne od bregi odbijat...
Susedi počnu klet,moj pes se drevi na kosilicu,ostatak lokalnih pasa se priključi reda radi...živi tulum...

dobro je... znaci ipak si TI=JA!!

ak ti je kosilica stihl,predmjevam da i motorka pripada istoj firmi!!!moja stara 072 je jos uvjek u ohohoho stanju,stratokaster je kita u usporedbi sa roknrolom kaj ova proizvodi!!!
i to za 3-4 grancice kaj mi trebaju za rostilja razgoreti!!!
a susedi vec isceju nove lokacije!!!za pobesi,ne!!

Staro 17.07.2003., 20:51   #8
Jelc
Super Moderators

Re: Re: Re: Re: Re: nemoj mi rak ranu.....!!!!!!!

[QUOTE]Originally posted by mitzek

dobro je... znaci ipak si TI=JA!!

ak ti je kosilica stihl,predmjevam da i motorka pripada istoj firmi!!!moja stara 072 je jos uvjek u ohohoho stanju,stratokaster je kita u usporedbi sa roknrolom kaj ova proizvodi!!!
i to za 3-4 grancice kaj mi trebaju za rostilja razgoreti!!!
a susedi vec isceju nove lokacije!!!za pobesi,ne!!

A čuj-moraš se držat reda i običaja...
Motorku nemam,fakat mi ne treba,ali ozbiljno razmišljam o jednoj "frezi" ,onak,da još hitim malu prikolicu na nju pa bum ja onda glavni na cesti...

Ili hitit malu prikolicu na čentu,to je isto klasika
Staro 18.07.2003., 10:25   #9
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Re: Re: Re: Re: Re: Re: nemoj mi rak ranu.....!!!!!!!

[QUOTE]Originally posted by Jelc
[B]
Citiraj:

A čuj-moraš se držat reda i običaja...
Motorku nemam,fakat mi ne treba,ali ozbiljno razmišljam o jednoj "frezi" ,onak,da još hitim malu prikolicu na nju pa bum ja onda glavni na cesti...

Ili hitit malu prikolicu na čentu,to je isto klasika
ha,cuj ,ja tastu maznem mio-standard sa nadogradnjom i zapalim mu u "maricu"!!onda me on k"o bijesan iska ,ne? a punica me zove na mobac da jel sam ga videl a ja pfffummm u slusalicu,losa veza,javim se posle....pa zum na pifu!onda on vozi doma ,jer kad on komandira pod paronom,mio sam ide doma!!!!(vec je streniran kak stara raga kaj vlece zapregu!!ono,zalije mu se svecka baaaas pred maricom.. )

Staro 18.07.2003., 10:49   #10
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
A jeste spaljeni. Baš se sjetih nekog filma. Radnja nije bitna ali je režiser pokušao dočarati mlitavost muških u tom kvartu sa jednom prepirkom dvojice sporednih glumaca oko toga koja je kosilica bolja: 14 ili 15 mm visine trave.

Daj se malo zamislite. Ipak niste penzići da se oko toga prepirete. Pa to niti ja ne radim. Valjda zato jer se beton ne da kositi.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.07.2003., 11:04   #11
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Talking gle,gle kog to moje okce videee...

Citiraj:
Originally posted by RAK
A jeste spaljeni. Baš se sjetih nekog filma. Radnja nije bitna ali je režiser pokušao dočarati mlitavost muških u tom kvartu sa jednom prepirkom dvojice sporednih glumaca oko toga koja je kosilica bolja: 14 ili 15 mm visine trave.

Daj se malo zamislite. Ipak niste penzići da se oko toga prepirete. Pa to niti ja ne radim. Valjda zato jer se beton ne da kositi.
gle,gle i stara vrana se u jato vratila!!!
ajmo ,ajmo 180 % sam ziher da si negdi zgrajsal dok si bil na g.o. ,pa sad mele oblukavles po forumu di bi to napisal!!
vis,jelc i ja sme tu otprli penzicku spelanciju i skore smo najcitaniji!!to ti valjda sve govori....dok nema macke(RAKA!)
MISHOVI KOLO VODE...!!
ajde sad,referat...di si bil...kaj si delal....ajmo,ajmo,vun stim .....tu sad ,odma...

a kaj se kosilice tice,hmmm pa moj junior stalno isprobava po betonu.......oko hize,ne, uz neartikulirane krike starog oca(sic!)

ha ,cuj kulike znam,nisi ni ti tak daleke od naseg stanja...
il se morti varam!!??

Staro 18.07.2003., 11:26   #12
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Originally posted by RAK

Ma tko se kvragu prepire

To su ti samo razne varijacije lokalnih običaja...

Pa nemreš se tam "po kvartu" vozikat u autu...ovak stvaraš dojam da nekaj delaš ,a i murja kad te vidi na frezi s prikolicom okrene glavu

Ma ja si ju budem piknul kad-tad.

Nije ti to stari moj čak ni "način života"...

To je stanje uma..

Staro 18.07.2003., 11:33   #13
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Bio sam u Biogradu na tjedan dana i vratio sam se u ponedjeljak. Do danas sam pratio radove na forumu.

Nisam ništa posebno jeo. Obične stvari. Inače ne volim previše restorane. Kod nas nema previše pravih nego obične birtije sa mogučnošću da pojedeš dobro spaljenu mačketinu.

Jedino što mi je želudac zapamtio je da lignje od 22 kn mogu biti dasvim pristojne i to papaš pored svojih ručnika na plaži.

Inače, najbolje lignje koje sam u životu jeo su bile u Mlinima, u jednom malom ugostiteljskom objektu u kojem su sve radili supružnici. Nezaboravno iskustvo. Danas sigurno tamo to košta ko da sam pojeo 24-karatno zlato sa prilogom od platine.

Ma varaš se glede stanja. Mlađi sam nego ikada i tako se ponašam. Jučer je bilo 44 km i onda su me zaustavili na kavu. To je potrajalo do 10 sati a tada nije dobro ići na cestu niti u M84A
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Staro 18.07.2003., 21:14   #14
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Citiraj:
Originally posted by RAK
Bio sam u Biogradu na tjedan dana i vratio sam se u ponedjeljak. Do danas sam pratio radove na forumu.

Nisam ništa posebno jeo. Obične stvari. Inače ne volim previše restorane. Kod nas nema previše pravih nego obične birtije sa mogučnošću da pojedeš dobro spaljenu mačketinu.

Jedino što mi je želudac zapamtio je da lignje od 22 kn mogu biti dasvim pristojne i to papaš pored svojih ručnika na plaži.

Inače, najbolje lignje koje sam u životu jeo su bile u Mlinima, u jednom malom ugostiteljskom objektu u kojem su sve radili supružnici. Nezaboravno iskustvo. Danas sigurno tamo to košta ko da sam pojeo 24-karatno zlato sa prilogom od platine.

Ma varaš se glede stanja. Mlađi sam nego ikada i tako se ponašam. Jučer je bilo 44 km i onda su me zaustavili na kavu. To je potrajalo do 10 sati a tada nije dobro ići na cestu niti u M84A
dobrooooo,sjedi 5 iz zalaganja!!

Staro 19.07.2003., 13:20   #15
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Originally posted by RAK

To sa glvonošcima za 22 kune je čisto ok...ja isto volim koji put tak klopat+kaj uvijek čitam nekaj.
Staro 21.07.2003., 06:42   #16
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Angry grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ja sem glaaadeeennnnnnn!!!!!
a kad sam gladan,nemam inspiracije!!!
help.heelp.heeelp.heeeeeeelppppppppp!!!!!!jestiiiii..........mrmlj ufatila me zver sa rukom u frižideru pak sam dobil izgon u garažu di ližem mast sa lanca od biciklinof!!!

Oglas

Oglas
Oglas Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno