|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
TerraTec Cinergy Hybrid T USB XS review
Nakon dugo premisljanja, uzeo sam doticnu karticu, pa da napisem i ja nesto o njoj....Oprez 56k, mozda su neke slike vece... Istina, malo je skupa, ali meni je trebala jedna mala USB kartica digitalna i analogna za more i laptop ![]() A ova mi je prije svega upala u oko po dobrim recenzijama i podrskom za OS X. Dakle, krecemo na testiranje (kasnije ubacim i za OS X) ![]() Sama kartica je poprilicno mala, a bundle je bas onakav kakav volim....veeeliiik ![]() Usporedba kartice za stickom: ![]() I nezaobilazni daljinac ![]() ![]() U bundleu se dobije mala antena, adapter za koaksijalni kabel za antenu, daljinski, i jedna hobotnica koja ima s-video, kompozitni i line in ulaze. Na njoj se nalazi jos i receiver za daljinski. Od programa tu su driveri, Ulead Video Studio 3 i Terratecov Home Cinema.... Program je odlican, nema trzanja, zastajkivanja i sl. radi ko podmazan ![]() Sto se tice kvalitete slike cini mi se ok, makar mislim da je mozda moglo i bolje (ne znam je li to do kartice ili nasih operatera, jer nisam jos vidio sliku sa dvb-t kartice) ![]() ![]() Nastavak u drugome postu.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Nastavak... Sto se tice Terratecovog Home Cinema programa: ![]() Ovdje vidimo da program ima mogucnost iskoristavanja vise jezgrenih procesora... ![]() ![]() Mogucnost odabira kvalitete snimke (posebno za analognu, posebno za digitalnu tv): ![]() Capture slika preskacemo, dolazimo do jos nekih postavki: ![]() Skeniranje...(analogno jos nisam napravio, jer sam prelijen ![]() ![]() Lista programa: ![]() Sastavni dio Home Cinema-e, CuT! ![]() Sve u svemu, odlicna kartica, makar jos nisam dosta toga isprobao...radi bez ikakvih problema, slika je ok...bez zamjerki do sad (osim cijene ofkors ![]() Slijedi za OS X.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|