|
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Možda netko zna bolje no ja bih taj image otvorio sa UltraISO te razdjelio datoteke na dvije približne polovice i onda opet sa UltraISO-om napravio image svake polovice. E sad kad to kopiraš negdje na neki drugi komp opet ti treba UltraISO da bi sve to združio i dobio instalaciski dvd ako je npr. igrica u pitanju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
da igra je,hmmz malo mi je to glupo,a da ih raram na više dijelova,tako su često imagi dolazili,ali ne znam kak da ga razdijelim na 2 fajla EDIT:skužio sam kak staviti da rar podijeli,sada ga kompresiram pa ćemo vidjeti |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
A to ti dođe na isto.. dok sve to kasnije budeš otpakivao, toliko i UltraISO-u bi trebalo da to združi tak da... svejedno je dali imaš 2 velika rar-a ili 2 image-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
Pa to će trajat bar 2 sata ako ne i duže , 7GB ! je u pitanju ! UltraISO odradi pakiranje jednog dvd-a za 15min pa ti sad vidi... Edit: evo sad sam probao sa rarom zapakovati 7,6GB , 2 sata i nešt minuta ! Odmah sam odustao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
pod pretpostavkom da svoj legalno kupljeni originalni film na DVD-u zelis backupirati, preporuciti cu ti da mountas image te ga otvoris sa jednim od programa NeroRecode ili DvdShrink. a ima jos takvih, ja sam ova 2 pronasao najboljima. Oni omogucuju kompresiranje DVD-a i odbacivanje nepotrebnih stvari da bi u konacnici postigao velicinu koju zelis (4,5 GB). Inace, za splitanje fajlova preporucio bih ovaj program. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#9 |
EMP moderator
|
Pretpostavljam o čemu se radi, ali neću o tome ovdje. Slobodno uzmi WinRAR, ipak je najrasprostranjeniji od tu spomenutih programa, ali nemoj kompresirati nego samo odi neka podijeli image (store opcija). To će bit gotovo za par min.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ma dobro imao sam vremena pa sam ga kompresirao,bio je to dobar steres test za proc ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
al ce biti greda kada ces ga odraravati ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|