|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
testiranje maticne
Imam doma jednu DFI LP NF4-D koja je jedan dan samo prestala radit. Naime komp se ugasio i ploca od onda ne daje znakove zivota, ne pale se ledice ni nista. U kompu je druga ploca i sve komponente rade. Zanima me ima li netko na ovom forumu ko bi mogao utvrditi i eventualno otkloniti kvar na njoj ako ima molio bih da mi se javi na PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
Pa zar nemas garanciju?Mislim to je novija ploca valjda ima garanciju... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
..hm jedino barba "raka" da kontaktiras,posalji mu pm ili ce ti neko od "starijih" forumasa pomoci da dodjes do njega.
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
|
Mislim da RAK ne prima PM-ove ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
i moja asusica od danas ne sljaka..mislio sam se raspitat ovdje da li netko moze samo dijagnosticirati da li je ploca otisla ili cpu ili nista od toga.. no ne znam ni di da pocnem ![]()
![]() |
#7 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
Evo cini se da je "proradilo"... jako cudan slucaj moram priznat.. imo sam svakavih problema sa skurenim napajanjima ali ovakav jos nisam... thx anyway
![]() |
#8 |
Premium
|
uff probat cu mu mail poslat mada sam mislio vise ako ima netko da je iz Rijeke ili okolice jer me zanima samo ako se ploca moze popravit ili ne da ju bacim ako ne valja a i ne tramaka mi se sa postom...ali dobro vidjet cemo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|