|
![]() |
#1 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Nestalo iz cjenika?!?
Kao prvo neznam da li je opce ovo prikladan podforum pa ako nije molim moderatore neka premjeste uglavnom da pocnemo.... jucer sam u links nosio plocu iz siga i vjerovatno je prdnula a to mi budu javili do cetvrtka. i sada ja pitam sto je sa reklamacijom ako ne radi... meni kaze covjek(nije bio masni ![]() i sad ja maloprije slucajno svrljam po cjeniku od linksa i odjenom vidim da je ploca nestala s cjenika :confused: i sad moje pitanje... ako ploce nema na cjeniku budem ja dobio istu na zamjenu? vec sam dovoljno lud sto je prdnula i sad sto cekam do kraja iduceg tjedna nego jos i takve stvari... jos cu dobiti infarkt : suicide ![]()
![]() |
#2 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
pa ako je nece biti recimo na lageru u skladistu mozda ti ponude neku drugu plocu u tome cijenovnom rangu....nemoras panicariti ako je nema na cjeniku,mozda su narucene i trebaju doci svaki cas u ducan....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
samo kaj sam ja svoju iz siga dok je "prdnula" cekal 3 tjedna bok micek bruno je, znaš koji? a ja sam ludel, ko da sam atomsku bombu kupil a ne ploču možda pretjerujem(100%) ali meni su ta 3 tjedna bila jako (previšeee.....) DUGAAaAaa....
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
evo meni je riknula mema corsair,i nisu je imali na lageru pa su mi ponudili neku drugu međutim nestašica je memorija a cijene su nebeske tak da sam imal pravo i na povrat love,onda sam uzel iz drugog dučana memoriju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|