|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Logitech Z3
Imam zvucnike u nazivu i iskreno zvuce uzasno..... pogotovo bas koji je tup i neprecizan do bola ..... Pa se razmisljam valjda ne mogu zvucnici biti toliko losi ,hoce li se stanje sta popraviti ubacim li neku zvucnu bolju od ove integrirane? Ako je odgovor da koju zvucnu ,mislim ima li smisla uparivat zvucnu od 600 kn sa zvucnicima od 550 kn? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
E sad ovisi za što ti treba zvučna, ako je samo da popravi zvuk onda Audigy SE ako bi nešto bolje i ako ti treba zvučna za nešto više osim slušanja muzike onda Audigy4
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Meni su sa onboard zvučnom bili sasvim dobri za tu klasu zvučnika, bas uopće nije bio tup. A jesi li razmišljao o akustici prostorije, hm? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Ovako laički i sa malo iskustva govoreći, vjerujem ti. Frend ima neke Logitechove zvučnike...kako se zovu...eh sad...Z-230 možda? : stoopid Uglavnom...oko 350 kn koštaju. Zvuk njih samih kao samih je grozan : baad : Mutan zvuk koji potpuno preuzima grozan bas... No kad se poigraš sa ekvilajzerom(osobno preferiram krivulju koja ima oblik banane, postavka kakvu mnogi ekvilajzeri imaju memoriranu pod nazivom "ROCK") ![]() EDIT: Ovom prilikom bih pohvalio Logitech koji je napravio sasvim solidne zvučnike za pristupačnu cijenu. Moram još dodati da je soba u kojoj se ti zvučnici koriste vrlo mala...cca 3x3m(što vjerojatno pogoduje kvaliteti zvuka), a zvučnici nisu uopće dobro razmješteni. Nabacani su jedni na druge(to vjerojatno i ne pomaže kvaliteti zvučne slike). No svejedno zvuče ok. : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Imam kraj računala Altec Lansing 221 zvučnike (cjenovno lošiji od tvojih) i godinu dana sam ih slušao na integriranoj zvučnoj. Iako sam sve samo ne basfreak, najviše me smetao nekontrolirano lupanje wofera. Cijela soba bubnja od njega. Igrao se sa ekvilajzerom al' đaba. Na kraju sam bas držao na minimumu. Ubo sam Creative Audigy2 NX i zvuk se definitivno poboljšao. I to najviše baš kod dubokih tonova. Nema više onog bezveznog lupanja wofera. Za svaki slučaj nap.o. Sve ovo pričam imajući na umu cijenu proizvoda (da ne bi neka kamikaza uletjela sa pričom o hifi zvuku, pojačalima i zvučnicima) ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||
Premium
|
Ma pomalo sam audiofil i freeak za glazbom i imam HI fi sustav kuci al komp je u drugoj sobi i stvarno bi volio da ovu kolekciju mp3ca visoke kvalitete mogu slusati ugodnije nego sada ...ove zvucnike su mi preporucili kao zvucnike do 600 kn...al cinjenica je da ne znam nista o pc zvuku ,pa zato pitam hoce li kakva zvucna i do koje granice popraviti zvuk il da kupujem neke "ozbiljnije zvucnike" -al opet je pitanje dal zvucnike od 2k kuna sa onboard zvukom ,ili zvucnike od 1k kuna i zvucnom od 600 kn. Citiraj:
Citiraj:
P.S. znam sta je Hi FI i nebi da neko sad ulijece s tim spikama molicu lijepo. Kartica i zvucnici za pc (2.1 ne 5.1) koji ce najlijepse pustati mi mp3ce.(moze naravno preporuka samo kartice ako ce natjerati ovaj jad da zvuci imalo posteno ). Unaprijed hvala. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
Kratko i jasno....ubodi Audigy 4 za 400kn...+poigraj se malo sa ekvilajzerom dok nečeš dobit zvuk kakav ti paše.........tako si osiguran i za budučnost...imam ju doma i nije mi žao ni jedne jedine kune koju sam dao za nju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ma ja bi ti preporucio da probas uzicat od nekoga prije nego se odlucis na kupovinu. ja sam tak ubo live! external na z2300 i nisam se previse usrecio. jednostavno neke stvari nemre ni zvucna izvuc, ako zvucnik nema nesto nece se stvorit. istina bog, zvuk je detaljniji, bolja definicija, pa ako ti je to problem onda bi zvucna mogla sredit stvar. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|