|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Printer do 1200kn
Printer bi najvise koristio za printanje skripti, dokumenata. ne znam da li da uzmem laserski jer ipak se nekad zna dogodit da mi treba neku sliku isprintat. ako ima neki kvalitetni ink-jet za tu cijenu s kojim se moze puno printat,a da nisu boje preskupe, dolazi u obzir. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Canon ima jeftine zamjenske tinte. Što se tiče lasera, moja preporuka je HP 1020.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
You'll Never Walk Alone
|
Ma naravno da ima,znaci bilo koji od canon pixma modela mozes uzeti.Zamjenska tinta ti je nekih 10 kn i printas sve kaj ti treba,a pixme su inace pouzdane kaj se toga tice tako da na tebi je da odlucis. Evo pa biraj,nemoj da te zavara cijena od 300-400 kn to su odlicni modeli printera bas za te potrebe tvoje. http://www.links.hr/index.php?option...a25bb801f689f5
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Zamjenske imaju stariji modeli Pixmi (npr. odlični, a jeftini ip1500), ali za novije nema. A ip1500 se više nigdje ne može kupiti... Demantirajte me ako nisam u pravu. Molim vas, demantirajte me, imam ip4200 :-)
![]() |
#7 |
Premium
|
da li postoji neki kvalitetni ink-jet do 1000 kn kojeg se isplati uzet? ovaj mi je u trgovini rekao da si kupim samsunga(laserski) za 700kn umjesto onog hp1020...sta vi na to kazete? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Nemam iskustva sa Samsung laserima, ali imam s HP-ima i moram reći da su nenad***ivi. U startu su malo skuplji, ali se u potpunosti isplate tokom godina služenja. Imam 7-8 godina star HP 6L i dan danas za njega nalazim tonere. I original i zamjenske. Pouzdani su, kvalitetni,... Pitaj ljude koje printere koriste u firmama i koliko već rade. 99% su HP koji rade i po 10 godina.
![]() |
#9 |
Premium
|
ok,znaci od laser samo hp. a opcija ip5200 ili tako nesto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Možda griješim, ali mi se čini da za te novije Canone još nisu napravljene zamjenske tinte pa ćeš imati prilično paprene račune za tintu. Računaj da ti jedan zamjenski toner košta koliko i 3 originalne tinte (zamjenskih još nema!), a s tonerom ćeš isštampati daaaaaaleko više stranica.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|