|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
3DMark05 cudni rezultati
Čudno. Imao sam AthlonXP 2000+ i Abit NF7 matičnu sa GeForce 7600GS i rezultati su bili oko 3800 marks te sam bio među prvima po usporedbi sa sličnim konfiguracijama. Sada sam prešao na Sempron64 2800+ i Gigabyte K8NS s istom grafuljom i rezultat je 3400 marks te sam pri dnu top liste. Što ne valja? FSB je puno veći. Driveri su isti te je sve ostalo isto. Gdje griješim?
![]() |
#2 |
Premium
|
Heh, i dignem Semprona sa 1.6GHz na 2.1GHz i rezultat je isti. A svi programi mi očitavaju da je proc overclockan. Pa šta se događa? Rezultat bi trebao biti barem za koju stotinu viši kod overclocka.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za*ebi 3DMark... Kako rade igre?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
A brzinu u igrama ne mogu usporediti jer je to subjektivan dojam. Nego, kod overclocka jedino primjetim razliku u testovima sa Everestom. Latencija memorije padne sa 72 na 55, a CPU Queen mi da rezultat 1500 bez i 2000 sa overclockom. Cool... Jos da mi je znati koliko je bilo sa AthlonomXP?!?
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
u igrama koristi fraps pa onda usporedi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|