|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2006
|
![]() evo ovako ja radim za jednu školu koja radi novu wab stranicu i časopis (ifonteens) vezano za kompjutere, a ja radim na jednom članku vezano za casse modding pa bi stoga zamolio sve forumase koji znaju nekve stranice vezane za to da mi posalju na mail. takoder ako su i oni sređivali svoja kučišta i želili bi da njihovo kučište bude u časopisu i na wab stranici molim ih da mi pošalju (slike i ostale specifikacije o njemu) na mail. poslati na infoteens@net.hr da kako ovaj časopis a ni wab stranica nisu objavljeni još molim administratore i moderatore da nebrisu ovaj post jer ne oduzimamo vam članove nego samo trazim njihovu pomoc. sve vezano za ovo milim da mi se obrate samo na e-mail hvala enter21 |
![]() |
![]() |
#2 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Sorry na OT, ali nije wab stranica nego web stranica, da ne bi to slučajno napisao u časopisu. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=23274 Ima hrpa linkova, samo treba malo pročitati forum. I još je sticky za ne falit...: hitthewa
#5 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
naravno da nećemo brisati. dapače, podržavamo ovakve stvari i voljni smo pomoći ako ikako možemo (ne samo preko foruma, nego i kao publikacija). slobodno nam se javite ukoliko možemo nekako pripomoći.
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
enter sine pravopis ti nije jaca strana. Imho imas na skoro svakome podforumu sticky tako da ak ti se nes svidi samo pitas autore i to je to ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|