|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
DFI ili Gygabite?help!!!
Dakle, slazem si novi komp (cjenovni rang oko 6-7k), ali neznam koju maticnu da uzmem?Izbora mora biti izmedju hgspota i ve-mila, a tu sam onda mislio nesto od ove dvi, dakle: DFI, s. AM2, Infinity nF SLI-M2, nFORCE 4, BUS 2000 MHz, serial ATA II, RAID, 7.1 zvuk, DDR 2, 1Gbps, FireWire, ATX 2 ili Gigabyte M59SLI-S4, sAM2, nForce 590-SLI, SATA, FW, GLAN grafa ce biti 7900gs, i jos nesto, koji mi ram savjetujete za koju maticnu? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja mislim da je bolje Gigabyte jer DFI ima nf4 chipset, a ova gigabyte ima nforce 590-sli... kaj se tice rama to neznam, nek netko drugi preporuci ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja bi radije uzeo DFI baš zbog toga što ima nF4 chipset koji je već istestiran uzduž i popreko. Koliko se sjećam, tigman je imao dosta problema s nF590 chipsetom zbog nekompatibilnosti s memom. Pretpostavljam da su noviji BIOS-i riješili te probleme, ali sigurno je sigurno.
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
DFI |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
DFI... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Aug 2006
|
DFI na velikom broju novih Gigabytica ti ne rade senzori a i znaju stvarno zafrkavat... Ali ako dobijes dobru (ili kada je zamjenis za dobru) su stvarno dobbre,moze se svjetski na njima clockat... Iz siga vidis koju ja imam i osobno sam zadovoljan (osim senzora)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Abit...I to m2-nview.S razlogom kažem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
daj ljudi rjesite mi problem s memorijom, uglavnom sam odlucia da uzimam gigabyticu ali me kompatibilnost s memorijama malo ***e,oce biti kakvih problema sa 1gb kingmaxom(800Mhz), i bia sam na sluzbenoj stranici ali mi ne govori puno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
imam ti ja gigabyte ga-m59sli-s5, matična je super ali sam imao malo problema sa memorijom(Kingmax 800), koju sam riješio tako da sam stavio u dimm 3 i 4, a zatim vratio u prva dva i sad radi savršeno. Problem je doduše ako hoćeš ikakav SLI možeš zaboraviti na PCI-E x1 utore, kod mene je slučaj takav jer imam Tul Ati Rage Theater 550Pro. Sve u svemu, bogata, ima svega, ali je malo skuplja. U mom slučaju kombinacija te matične i gigabyte 7600gt silent pipe2 je apsolutna tišina.: roller : a problem sa memorijom riješava novi bios od 20.9. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|