|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
TV kartica - dvojba
Koju od navedenih uzeti, TerraTec je 100 Kn skuplja... Gigabyte Digital Theater Hybrid TV kartica, DVB-T & analog TerraTec Cinergy HT PCI (DVB-T/analog) Jel možda netko ima koju od navedenih?? hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja imam Gigabyte, potrazi malo moje postove da se ne ponavljam...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
sad kad već pričate o dvojbama i tv-karticama, ja bih se tila uključit sa par pitanja, dakle ja sebi želim uzeti jednu tv karticu, da je oko nekih 300 kn (a može i manje ![]()
![]() |
#4 |
Pink Floyd fan
|
Te USB navodno nekad imaju problema sa trzakanjem slike, jednom sam imao jednu doma (MSI Megasky - pitaj Sickboya) i nije bilo takvih problema. Ovu hibridnu od Gigabyte imam vec neko vrijeme i nije losa, samo sto ne mogu snimati vise programa odjednom (transport stream) a nekad je to bas zgodna opcija (recimo BTS i Seinfeld su u isto vrijeme ![]() Inace mislim da joj je osjetljivost OK, obzirom da spomenuta MSI je jedva uspjela uhvatiti DVB kod mene, dok ova hvata uvijek iako je signal jako slab. Takodjer se dobije jako dobar i veliki daljinac, kojeg mozes koristiti i za druge programe jer je HID, prijemnik se spaja na USB. bobe: zar ta leadtek 2000xp global nije samo analogna?
![]() |
#5 | |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
sorry-tena Ot-u, stavio sam quote sad... @LAcy je analogna je
![]() |
![]() |
#6 |
Pink Floyd fan
|
Bolje joj je onda uzeti ovu od Gigabyte, ako vec nema DVB-a kod vas bit' ce uskoro. Ipak je slika dosta kvalitetnija i lakse je snimanje (ne treba jak stroj jer nema kodiranja).
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Evo ja sam danas uzeo Terratecovu, i takodjer sam si premisljao koju od ove dvije kupiti...na koncu je prevagnuo terratec jer s njom dolazi Ulead DVD MovieFactory 3 + Home Cinema koji je 5x bolji od PowerCinema v4.0. Sto se DVB-T prijema tice sve 5, slika je standardno odlicna, software besprijekoran i moram priznati da mi se program i snimanje jako svidjeloo (imao sam TakeMS USB DVB-T pa sam isprobao 10ak programa i sve je to bilo pusiona osim WinFast DTVa od Leadteka) Sto se tice analognog prijema on je dosta losiji ako ga usporedimo s Terratec Cinergy 400 i ocjenimo s 5/5, onda je ovaj 3.5/5, s obzirom da sam planirao zamijeniti s ovom karticnom staru Cinergy 400 to je palo u vodu a oglas za prodaju stare kartice je stopiran...pa su obje u kompu jedna za analognu druga za DTV. Prije kupnje trazio sam u Ve-milu da mi otvore kutiju da mogu usporediti Terratec i Gigabyte i obje imaju isti dekoderski cip, terratec je skuplja 50kn i sve mi se cini da je to ista pjesma sto se kvalitete prijema tice...zato im je i cijena takva kakva je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
ja prekjucer kupio terratec cinergy hybrid t xs,i kartica je fenomenalna!Slika perfektna i nista mi ne trza a snimke su perfektne. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
znaci nadjes prvo sve digitalne programe,pa onda sve analogne,te ih onda program sam ubaci u listu programa i gledas sve te bili oni analogni ili digitalni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pink Floyd fan
|
Za gledanje DVB-a pokusajte nVidia pure video decoder, rezultati su kao iz reklame!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|