|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Lyrics-program?
Jel zna neko neki program za textove u pjesmama? Kak se radi s tim?Recimo kad skinem neki songtext i zaljepim ga u wordu npr. kak napravit da ga mp3 player prepozna? Zadnje izmijenjeno od: JVC MX-GT88. 26.11.2006. u 11:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Skini si EvilLyrics. Kad pokreneš pjesmu u winamp-u, on ti sam nađe tekst pjesme na net-u. http://www.evillabs.sk/evillyrics/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
zašto bi ubacivao u player? evilyrics se može integrirati s winampom i wmp-om, podesi si da se pokreće s njima.
![]() |
#5 |
Premium
|
Ne kužiš kaj oću reć...MP3 player mi podržava čitanje lyricsa i htio bi da dok svira ispisuje text na displayu...Kad sam ga kupio, dobio sam gore one dve pjesme (Aqua-Barbie Girl i još nešt) koje su imale ubačen lyrics i text se ispisivo na displayu player...Kužiš? Pa me zanima koji je to format il kaj već da ga player može čitat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ima još neka dva file-a uz te pjesme...Ne znam koji je to točno format, to me zanima! Mislim da piše ovak nekak: npr. aqua.lrc Neki čudan format!Čak sam i imo neki program koji je to obrađivo, al bio je bezvezan i ništ koristi pa sad pitam, možda tu neko zna! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Razlog tome je sto ti lrc tekstovi imaju tzv. timestamp odnosno mogucnost da tekst prati pjesmu (znaci prikazan ili highlightan je onaj stih koji se pjeva - nesto kao karaoke). Obicno su to poznatije pjesme, jer se taj timestamp mora dodavati rucno, pa je to dosta posla. Evo stranica sa lrc lyricsima i dodatnim objasnjenjem. Vjerojatno ima jos takvih stranica pa probaj izguglati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Stranica je OK, ima dost pjesmi...A vidim da nema smisla tražit previše lyrics-e, pogotovo ne za moj žanr jer ih baš i nema! Ovaj program kaj je wiseman predložio je zakon.Preporuka svakome koga zanima kaj pjesma kaže ![]() pozz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
ima li koji drugi prgm koji radi isto, meni iz pitaj_boga_kojeg razloga ne radi...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|