|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Leadtek driveri problem
Pozdrav, evo procitao sam negdje po forumu da još netko ima slican problem pa mozda netko zna rjesenje Dakle kada skinem novije nvidia drivere i pokušam ih instalirati izbacuje mi eror da nemam hardware koji odgovara tim driverima. Radi se o Leadtek WinFast PX7600 GS TDH Extreme |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
jesi siguran da su to službeni drveri a ne nekakve bete, meni je to znalo javljat kad bi stavljao beta drivere, najnoviji službeni su 91.47. koje ti imaš |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Aug 2006
|
Skini ove drivere pa probaj! Meni na Leadtek 7600GT Extreme rade normalno,nez problema. http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
eto to su najnoviji službeni driveri, tribalo bi ti radit |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Evo skidam, budem probao pa javim, tnx na pomoci Edit: evo radi (pa da me hebes mora da san popizdia) cek sad san skuzia ja sam skida GeForce Go 7 Series umjesto GeForce and TNT2 Series . Kako mi je grafa 7600 ja sam kliknuo na GeForce7, ma hebena nvidia trebao sam ostat vjeran atiju: wtf : Usput zar se iz nvidinog control panela ne moze ocati, nikako ne mogu nac. Ako se ne moze iz drivera koji je program za nvidiu kao npr. ATITool za ati - jednostavan a dobar. Zadnje izmijenjeno od: 6Finger. 19.11.2006. u 22:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
program NVTweak ti otključava skrivene opcije u nvidia driverima pa tako i overclocking |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|