|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Nero mogući bug....
Koristim verziju 6.6.1.4 (afaik to je zadnja verzija 6-ice) DVDRW je LITe-On 165P6S Dešava mi se slijedeće kada pržim DVD+-R. Nakon startanja windowsa prvi DVD kojeg zapržim prođe sve ok, i burning i verify. Zatvorim uredno nero i recimo za pola sata idem pržiti novi DVD. Tada burn prođe ok, ali verify javi grešku u par sektora. I uvijek je tako.... Je li tko uopće čuo za nešto ovako? Zanimljivo je da se sa RW medijima to ne dešava. Zadnje izmijenjeno od: pogi. 10.11.2006. u 12:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
A kad kasnije gledas u nero CD-DVD speedu, kak izgleda taj burn? NIje li to mozda koincidencija? MOzda su ti svi burnovi na granici. Treba provjerit anyway...
__________________ |
![]() |
#4 |
aka Mali Mirko
|
@mirkoB: probati cu baš i sa tim.... @BrunoZG: napraviti ću scan pa ću poslati sliku. Ionako neznam protumačiti te scanove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Imam nero 6 zadnji i Lg przu. Koristio sam Ashampoo 6 ali mi je sve dvd zahebo.Zasto? pogledaj u memory koji su ti programi pokrenuti, izmedu je i nero driver confilt, koji ti blokira sve ostale programe za przenje, jer je on kao jedini. Tako meni sve radi, ali samo ako koristim nero, bilo sta drugo ode u kg.
![]() |
#6 |
aka Mali Mirko
|
General Information Drive: LITE-ON DVDRW SHM-165P6S Firmware: MS0P Disc: DVD+R (TDK 003) Selected speed: 4 X PI errors Maximum: 11 Average: 2.68 Total: 22801 PI failures Maximum: 4 Average: 0.02 Total: 407 PO failures: n/a Jitter: n/a Scanning Statistics Elapsed time: 13:31 Number of samples: 117572 Average scanning interval: 1.13 ECC Glitches removed: 0 ![]() ![]() Evo to je report i scan za disk koji uspije bez javljanja errora. Je li to ok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
Isto se i meni događalo kupio sam novu pržu za 300 kn i sad je sve u redu (prženje novom) stara prža je samo za čitanje dvd
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|