|
![]() |
#1 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Mišljenja o zvučnoj izolaciji??
Naime,razmišljam si postavit zvučnu izolaciju u kučište kak se ne bi ništa čulo pa me zanima: -kaj da točno kupim? -koliko mi treba toga ak imam Chieftec LBX? -jel isplativa ova: http://links.hr/index.php?option=art...kl=052.650.009 -se smanji buka kompjutora? -slobodno preporučite neke dućane itd... nisam baš ekspert u tome pa me zanima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ovako....prvo da ti se ispričam za onu TV karticu...nadam se da si ju utopio.... Drugo...ja sam prošli vikend bio u Pet centru pogledati pumpu i naletio sam na nešto zanimljivo : Nekakva pjenasta spužva koja ide ispod akvarija....nisam zicer koliko je u "cm" velika, ali mislim da bi bilo za takvo kučište dosta....debela je nekih 5 mm , a cijena je 30 kn... Jedini je mali bad što nije samoljepljiva, pa bi ju trebalo s nečime zaljepiti.... Nisam probao, jer nisam preko tjedna stigao do Pet centra, ali čini mi se odlično riješnje za malo krznenih! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=49190 tu imas raspravu, vise raznih vrsta...IMHO zvucna izolacija pomazhe...ali prvo treba tihe ventove stavit, a tek onda kao doradu za jos vecu tisinu ![]() lijepljenje-pada mi na pamet ona obostrano ljepljiva traka za tapisone lijepit... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
Citiraj:
Kad budem u Pet centru....uzet ću tu spužvu, pa javim kako to funkcionira....ako netko ne javi prije.... : cheers2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
mislim ovo u Linksu je čista krađa, pa pogledaj cijenu čovječe! za 200kn kupiš 20-30 metara spužve kakve god hoćeš... katastrofa..... ono ne bi smjelo koštati više od 20-30kn, a ne 200!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
Citiraj:
Ja kad sam prvi put vidio na cjeniku mislio sam .... fantastično.... dok god nisam vidio cijenu. Mislim stvarno... šta je previše, previše je! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Akustična spužva i deri,to ću ja i sebi stavit |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
...carpe diem...
|
da istina... 200kn za spužvu je ipak previše. dajte mi recite čim da je zalijepim kad je kupim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Obično ljepilo ako će ti ostajati u kučištu, tako sam ja napravio, ili selotep ljepliv sa 2 strane, pravac pevec i sl. trgovine.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
...carpe diem...
|
ok. bum išel to sutra obavit. kaj da točno pitam trgovca da mi da? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Pa spužva za akvarij ! Kad te pita kakve ribice imaš - reci električne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
...carpe diem...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
...carpe diem...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
...carpe diem...
|
bome ima razlike. stavi sam na sve stranice,tj.tamo gdje najviše dolazi do vibracija i zvukova. sve sam zalijepio sa samoljepljivom trakom(onom dvostranom-košta u Bauhausu oko 15kn).Ona sve lijepo i čvrsto drži. zatim stavio malo spužve na nogice kučišta i stvarno je sada super.budem još slikice stavio čim stignem slikati |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
upgrading...
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |