|
![]() |
#1 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Silverstone Element ST50EF 500W
Opet gnjavim s napajanjem, ali sad bih se trebao definitivno odlučiti, i volio bih da ubodem kvalitetno napajanje. Komp je baziran na E6600 / P5B Deluxe, nema jaku grafičku (X1650), ali ima dosta vanjskih uređaja, i imati će više diskova i dvije grafičke (ne SLI) Nakon dosta premišljanja, zapeo mi je za oko Silverstone Element ST50EF 500W, budući da ima ok cijenu za to što (navodno) nudi. Da li da uzmem to napajanje ili bi bolje bilo neki drugi Silverstone model? Znači, razmišljam o: Silverstone Element ST50EF 500W Silverstone Strider ST56F 560W Silverstone Zeus ST52F 520W Da li mi ima smisla davati preko 200kn više za Strider ili Zeus, ili da jednostavno uzmem taj Element za 650kn? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uzmi Element ako te ne smetaju kablovi koji nisu sleavani jer je napajanje odlično za te pare napajanje je odlična kupovina EDIT: evo ovdje imaš par review-a http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=49504
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 11.11.2006. u 10:39. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Kablovi mi uopće nisu bitni, tako da mi to ne igra nikakvu ulogu. Vidio sam i SPCR i jonny review, a i još neke druge, zato mi je i zapelo za oko. Ubadam Element 500W onda, thanks. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|