|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
HMS Wavemaster 2.1
sto mislite o ovim zvucnicima... ima li ih tko i kako je zadovoljan s njima...jedan tip mi ih prodaje za 300kn pa jel vrijede toliko? http://www.netcom.hr/shop/product_in...oducts_id=4433 Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
ajd molim vas ak mi tko moze odgovoriti...hitno mi je ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Nisam ih nikad cuo tak da ti nemogu previse pomoci, ali ako nemas PC zvucnike i trebaju ti onda ih kupi. Osobno za 300kn cak mozda i nema boljeg novog za kupit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
a izgleda da cu ih ipak kupiti...dogovorili smo se za 250kn. ak ih je tko slucajno cuo kak sviraju nek mi javi... hvala pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Game Wizard
Datum registracije: Sep 2006
|
Ja ti imam slušalice hpx 5100 wavemaster i imaju pozlaćene činćeve i strašno dobro i kvalitetno napravljene. Gornji nosać im je neuništiva čelična sajla. I zvuk je predobar... Pa mislim da di odlična kupnja za 300 kn jer firma doista proizvodi kvalitetne proizvode.
// E6600 // P5B Deluxe // 3dClub X1900XT 512 // 2 x 1GB 667Mhz Kingmax // Coolermaster Mystique // OCZ 450 W // 160GB Caviar 8mb // HPX 5100 Wavemaster 5.1. HeadSet // Stock cooleri do dolaska Freezer 7 pro i VF900-cu // i sramota od monitora ![]() "Quit your Job" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|