|
![]() |
#1 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
panasonic dvd player
u kupovini sam novog dvd playera pošto je 6 mjeseci star grundig već drugi put na servisu (a imam 7 i pol godina starog sonya koji i dan danas radi besprijekorno, samo što je on koštao 950dem dok je ovaj 450kn). htio bi da player ima podršku za dvd-ram pa mislim da jedini dolazi u obzir panasonic (koliko je meni poznato). vjerojatno Panasonic DVD-S42E-S. sad me zanima jel ima iko iskustva s dotičnim uređajima s naglaskom na reprodukciju divx-a. prije ovog grundiga imao excella za 260kn koji je fantastično reproducirao divx-e osim što je imao ograničen broj slova za titl i još par gluposti koje su me živcirale pa sam ga vratio za tjedan dana i doplatio za grundiga. excello je glatko mogao reproducirati divx 4 puta ubrzan zajedno sa titlom (dobro dođe na dosadnim dijelovima filma). ovo đubre od grundiga nudi ubrzanu reprodukciju tako da vidiš jedan kadar smrznut, pa onda drugi kadar smrznut, pa treći kadar smrznut... žešče smeće. plus što ne reproducira čćšžđ. pa mislim, kak im padne na pamet prodavat takav uređaj na tržištu koje koristi te znakove. i neda im se bar firmware izbacit koji to ispravlja. al bar nudi manuelno učitavanje titlova u slučajevima kad nije isti naziv titla i filma. trpio ga al se kvari. dvaput. smeće. mislim da sam otišo OT. al ne kupujte grundiga. u svakom slučaju iskustva s panasonicom poželjna. i nemojte mi preporučivat lg i pioneer, znam da su dobri, al želim player s podrškom za dvd-ram.
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Mislim da ovdje imaš sav info koji trebaš.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
NITKOV
|
@syss: kao prvo, pioneer ne podržava dvd-ram. al možeš ako ne bolje, onda jednako dobro proći. lg npr. al eto, skužih forum na sajtu, kad tamo neki naš pita jel ima neko rješenje da se prikazuju čćšžđ znakovi. dakle, panasonic otpada. @pomo: kakvi su ovi lg dvx 162 i 172? 9900 ne vidim više u prodaji.
![]() |
#8 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Prebacio tematski iz RAM-a ovdje : Citiraj:
Naprotiv. Bas u ovom slucaju nebih uzeo Panasonica jer je puno inertniji bio po pitanju DiVX-a. Dosta uspavano ga je stavio. Recorder linijski, prije ili kasnije ti ne gine, a kako spominjes da ti treba samo player, uzmi Pioneera. DVD-RAM kao medij ionako neces puno koristiti za video, pa nema razloga da te drzi kao glavni motiv. Pioneer je provjeren sa svojim modelima. Em cita sve, em je prvi mogao sa DVD-a cvrkutati MP3-e. Trebao bi Janga pitati za recentne modele, jer zbilja ne pratim. Ali svi hvalospjevi idu na Pioneer-a. Vidi koji su trenutni 565 i 575 Pioneer nasljednici. Jednostavno ima doradjenijih stvari od velikog broja konkurenata. LG isto ima jako dobre modele. Uostalom, neki vlasnik sa manje poznatim imenom ce sa pravom potvrditi, da bas njegov model, ima bolje opcije od nekog imena. Ali, izmedju Pioneer-a i Panasonica, uzeo bih radije Pioneer-a. Kompletniji i doradjeniji. Granica od 1000kn se spusta duboko, vrlo brzo ce rekorderi zauzeti mjesto playera. Tada ces lako uzeti Panasonica ili nekog drugog sa RAM-om. Tada ce ti i dalje ostati ovaj player za neku upotrebu. Bit ce ti posebno onda... puno draze da je Pioneer ![]() Vodio je racuna bas o svemu, za klasu ima i zvuk i sliku i bez ikakvih isprika u nedoradjenosti. Panasonic iskreno pokriva interesom playere, toliko da su tu. Za razliku od snimaca, uopce ne dozivljava posebno tu kategoriju. Dok Pioneer bas naprotiv, aktivno osmisljava sto jos moze novo smisliti, u medjuvremenu gradeci i pozivajuci se na stare modele. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
NITKOV
|
ma mislio sam prvestveno kupit dvd-ram player zbog raznoraznih video snimaka djece. al sad si kontam, dvd-ram disc s videom čuvam u sefu, a kopiju na dvd-r za gledanje uvijek si mogu napravit s njega.
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
@visage... stanje je takvo da za 1k kn dobiješ upscaling pioneera (naravno ostali goodies included), mislim da je 689 model ili taq nekaj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|