|
![]() |
#1 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Molim sve koje su advanced win useri da se jave
E ovakva je situacija. Gledam videose na netu i sada kada ih jednom uloadam znaci kada ih mogu gledati bez ponovnog skidanja. ja bi ih htio staviti na hard. E sada dolazimo do djela onoga tezega. ovako postoji jedan problem a taj ej da su ti fajlovi u temp folderu ALI ja sa njima nemrem BAS nista ili ti javi u upotrebi su iako ih ocu kopirati znaci nema sanse .... E sad kada ja zatvorim browwzer i fajlovi se "pobrisu" zasto pod navodnike zato jer se ne pobrisu vec se sakriju ili koji ****c jer ih nevidim u temp folderu a nisu ni u internet brovzer cacheu ili sta vec jer sam pregledao sve daklem mene zanima GDJE se oni skrivaju na MOJEM hardu.... Eto ja vec pucam od ludosti jer me nerviraju takva govna poput ovih tako da molim pomoc u savjetima ili cemu vec ... uglavnom link na video je ovo http://www.krazyshow.com/media/playv...72957429290433 da da znam da ste svi posegnuli u hlace ali prvo ruke na tipkovnice a onda u hlace ![]()
![]() |
#2 |
bycod
|
e da jesam li naveo da sam probao sa video downloaderom sa firefoxom sa onom stranicom sa flasgetom sa replay av sa flash favorite sa flash saveom znaci nijedan program nemoze skinuti taj video. E ali ja sma NASAO taj video u tempu samo mi treba nacin na koji bi ga mogao kopirati ili nekako izcupati van... naravno imam admin acc i mogu pobrisati citav registri nezanimame sto cu napraviti ocu taj video makar to znacilo staviti nove windowse ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() Pozz Codiac, eto nakon mnogo guglanja tvoj VIDEO kojeg tako strasno zelis je napokon ovdje, da budem precizniji na mome kompu ![]() a sada da te uputim na proceduru skidanja istog koja je btw vrlo laka. Ono sto moras uciniti je da odes na ovu stranicu http://www.mycrazyvideos.com/video_blonde2_1524.html te kliknes na video te ga jednostavno skines upravo ovako ![]() znaci desni klik na save link as... ako koristis mozillu firefox ili Save target as... u IE i to je to. Uzivaj!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
8-bit Gen.
|
Situacija je takva da me vec ozbiljno zabrinjavas. Citiraj:
Ove tvoje opsesije ce te prije ili kasnije doci glave. Pitanje je samo koja ce prije ... velika ili mala ![]() Dosta s time pobogu, pa ima li odmora ikad? Citiraj:
Grehota je da ti itko daje pomoc, ode ti srce mlado a zivot te jos ceka ![]() ` |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
|
@ kaiserrex mnogo hvala ALI dolazimo do djela di to nije jedini videos ![]() tako da me i dalje zanima ima li tko ideju kako kopirati stari iz temp direktorija a one nedaju da ih se kopira ![]() tnx @ visage frende ![]() ![]() ![]() Hint baki oko na gumbice pod imenom hot i new girl ![]()
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Možda da s nečim ovakvim probaš http://ccollomb.free.fr/unlocker/ ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
|
predobra stvar kopira sve ![]() tnx man
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
np ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bycod
|
neradi vec sam odgovorio u prvome postu na to .
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
pokušaj sa programom fraps. Onti služi isključivo za skidanje šotova iz igara il videa, te pohranjivanje videa. Nešto kao print screen, ali video. Lite verzija skida po 30 sec, pa ak je klipić veći moš sastavljat puzle |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
e da. nekaj sam zaboravio. Iz tempa to nemožeš izvući , jer to nisu pravi fajlovi, već datoteke koji služe za korjensko povezivanje sa stringovima kada se ponovo ulogiraš na tu istu stranicu, da kraće traje učitavanje. Vidjeti ih možeš na: C/documents/username/local setings/temporary internet../contentIE5/griugbbndhf,fdgfdfd,jtikg i kak se već ostali privremeni zovu. sa vin explorerom ti je vidljivo do tempinternet files, a ovo ostalo- content ie5, fajlovi sa slikama preko win comandera ili total comandera. U win exp. moš direktno skinut ako svoj hard skineš i staviš na drugi komp sa drugim OS |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
bycod
|
Iz tempa se to moze izvuci i izvukao sam sa ovim programom. http://ccollomb.free.fr/unlocker i da da odgovorim stavio sam extenziju i sve radi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|