|
![]() |
#1 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
uplata na racun vs pouzece
eh sad nek me neko isiba po dupetu al ovu temu neznam gdje da gurnem no... whatever vidim na trznici pod prljavim trgovcima maltene uvjek je problem sto sto X osoba uplati na bankovni racun Z osobe i Z osoba dobije tu lovu a X osoba bude prevarena moje pitanje, zasto vi ljudi uopce unapred uplacujete neznancima ? pa jel nije bolje ugovarati pouzecem da se rijese stvari ? istina moze se uvaliti laznjak u paket ALI bar vidis taj paket/velicinu prije uplate te mozes odbiti primitak i nema bacanje novca u prazno ili u nekoj "nadi" da ce ti se poslati paket pa da cujem misljenja ajde :P Zadnje izmijenjeno od: HumWeed. 26.03.2012. u 05:08. Razlog: x |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
osobno, pouzece je bolje od uplate na racun ali onda je pitanje sto se nalazi u paketu i u kojem stanju ce paket doc do tebe. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ma isti shit, jer je muljator opet na dobitku ![]() tebe ako ce covjek prevarit - prevarit ce te. end of story, nikakve metode provjere ne mogu postojati niti postoje ako ce meni Joža iz slavonije spakirat iskoristene testove trudnoce umjesto memorije. a platio si kod preuzimanja, jebi se, ko' ti je kriv.......... no, postoji po meni malo drugaciji sistem, puno poruka izmjenjujem s prodavacem. i uvijek dogovorim mogucnost povrata komponente/a ako se pokazu da ne rade ili ne rade kako treba. kroz pricu skuzis da li je netko seronja i bahat ili otvoren i normalan prodavac. nisam puno kupovao van PCE, nesto s njuskala, generalno su i tamo dobra iskustva. no pravog sistema kako ostati neprevaren - nema ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 | |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Ni osobno preuzimanje nije najsigurnije, mozete se naci, das mu lovu, svatko ode svojim putem, ti dodjes doma i vidis da neradi i sta onda, opet isti k kao da si mu uplatio na racun.. Jedino ak dobijes punu adresu onda ga mozes posjetit. Pouzece je sranje, naknade, cekanje novca, skuplja postarina, rizik da onaj kome saljes nepreuzme paket i onda platis duplu postarinu, na kraju opet neznas sta je u paketu dok ga neotvoris, al prvo moras platit.. Najbolje kroz razgovor vidis kakva je tko osoba i tak procjenis dal ti se ispati uplacivat i tak... Mozes izmust i da ti prvo lik posalje i onda mu uplatis ak imas "staza" na forumu da ti se moze vjerovat... To je najbolje sto se tice kupoprodaje ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Campeonato. 26.03.2012. u 16:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
ja vec godinama placam ljudima na racun (kupovina preko aukcija) i nikad nije bilo problema.. kad prodajem ne saljem nikada pouzecem nego isto tako inzistiram na oslobnom preuzimanju ili uplati unaprijed i nikada nije bilo problema.. isto obrati paznju da kad nekom uplacujes na racun imas odmah tocno ime i prezime, adresu i broj racuna.. a to mi se cini vise i bolje od kratkog pregleda u osobnom kontaktu ili prilikom preuzimanja pouzecem.. isto kao prodavac kod placanja pouzecem dogodilo mi se da druga strana uopce nije preuzela paket pa sam spusio duplu postarinu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Kako sa kime... S onima kojima sam vec radio, nema nikakve frke slati kako on hoce pa i na veresiju ![]() A sa onima koji kupuju od mene,naravno samo prvo meni uplata onda on čeka i doceka paket od mene |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|