|
![]() |
#2 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Trebalo bi pod ISP ali novi si pa će ti moderatori vjerojatno progledati kroz prste ![]() Naime prije je bila ona akcije dovedi ne znam koliko ljudi i uvest ćemo vam DSL. A sad mi se ćini da se samo možeš moliti dragome Bogu da ti usliši želje i prosvijetli magenta scumovce da ti uvedu DSL. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
gadovi jos u Novi Zagreb nisu uveli kapaciteta. toliko sam izivciran da neznam stvarno sta bi vise napravia. nije mi jasno, ja sam ugovor potpisa kad je bia 1 free slot u centrali (normalno odma se popunia), i sad ko ***e ugovor, zasto bi oni prosirivali kapacitete? znaci ja se moram drzati svoje strane ugovora, a oni ne moraju? i onda kad za par godina uzmem drugog operatera onda ce mi pokucat na vrata sa tim ugovorom u ruci jeli?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
čuj, sustav kontrole slobodnih mjesta u centralama je nikakav i nije redovito ažuriran. Iz tog razloga kada radiš provjeru dostupnosti dobiješ pozitivan odgovor, podneseš zahtjeve ali u međuvremenu se taj 1 slot ili kolko ih je več ostalo popune i nema mjesta. Tda naravno treba proširiti centralu... a to se neće napraviti dok je gužva sa ugradnjama već tek dok nema posla... Ugovore možeš otkazati, nazoveš SZK ili kada te monter kontaktira za ugradnju kažeš mu da nećeš i bok....
![]() |
![]() |
#6 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Trebaš otić do svih susjeda koji se spajaju na istu telefonsku centralu i kaži im da predaju zahtjev za ADSL. "Ljudi u ljubičastom" će reć "vidi, vidi, evo dvadesetak ljudi koji bi masnu plaćali našu pretplatu" i uvest će DSL. Kad ga uvedu, zvat će svakog od onih koji su predali zahtjev i SVI ga mogu odbit, ali mreža će već bit izgrađena. Uključiš se u mrežu kad ti više paše. Dobro?? Hehe. To sam čuo od tipa koji ugrađuje DSL i upoznat je sa procedurom u T-u |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|