|
![]() |
#1 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Preporuka kućnog kina??
Tražim neko kvalitetno kućno kino koje će zadovoljiti potrebe svakog kućnog korisnika... Da uživam u zvuku,efektima i ostalom što DVD pruža. Treba podržavati sve formate,znači i DivX te ostalo. cjenovno gledajući - do 1500kn max kada preporučite onda napišite zakaj baš to kućno kino i možda pokoja recenzija.fala! ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ono što ti ja mog iz svog iskustva reči bježi od kućnih kina koji imaju cooler aktivni iza koji hladi kućno kino ne znam dal to moraju imati sva kućna kina ,a mislim da ne, ali nije ugodno kad uključiš i cooler aktivni bruji a ti fino slušaš neku mjuzu na stišano. Mislim sve u svemu to meni ne valja , a uzeo sam samsung kino , a cijena bijaše 1700 kn. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
...carpe diem...
|
da,to je istina kaj se tiče tog hlađenja...naime,čuo sam kod frenda jedno Pioneer kino i čuje se kad ventilator radi. a ima li tko preporuku kaj da onda napravim? |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Vruće preporuke => http://forum.pcekspert.com/showthrea...050#post501050
#5 |
...carpe diem...
|
nije loše,ali nemam toliko veliku sobu ko ti. ![]() ne bi mi stali ti veliki zvučnici nigdje.ovak ak su manji onda ih stavim na police i super. |
![]() |
![]() |
#6 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Tbred - gledam one tvoje samsung zvučnike, i gledam prostoriju, i ne kužim gdje si ti izračunao da ti boravak ima 130 m2 ?? prije će biti 13 m2? ne znam jesi mijenjao razmještaj, ali TV obavezno u zrak, onaj zvučnik iz apalme kao da ga i nema, i čemu imaš DVA ista sata na zidu?? |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Što se satova tiče,još je jedan iznad njega,ajmo ga nazvat modnim detaljom interijera koji vidim ne shvačaju ljudi na balkanu ![]() ![]() Što se TV-a tiče,stvar je navike...ali svakako je za vrat i kralježnicu u zahvalnijoj poziciji,dok se gleda TV (a rijetko gledam) obično se izležavam na fotelji... Zvučnik jest malo skriven iza "palme" (drvo života),no nisam neki audiofil da patim za tako sitnim detaljima,čuje se i drvo ne smeta niti malo ![]()
![]() |
#8 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
#9 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
nekako me fascinira tolika kvadratura, aj nabaci koju sliku onda te kuće, jer je po tvojim mjerama to nešto ogromanjsko... 3 sata? po meni to nije nikakav modni detalj... a recimo da pratim dizajn interijera... nisam od onih kojima kožna garnitura predstavlja vrhunac uređenja stambenog prostora.. : baad : možda netko misli ako je drukčiji, da je to odmah bolje i da onda ispada kako se kuži u uređenje... ![]() a pretpostavljam kad si rekao da se baviš uređenjem da ti se time bavi familija? jer si ti ipak malo premlad za tako nešto... ![]() ako budete otvarali poslovnicu u Zg, javi se.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ne možeš ni zamisliti što sve ima,imaš npr radijator u obliku planeta plutona ili slova V,ili palme...sick i perverzno skupo : wtf : Što se poslovnice u Zagrebu tiče,biti će u Svetoj Klari,velika...samo je pitanje vremena realizacije,tu je sada aktualna proizvodnja peleta... Kuća nije toliko velika,1500m2,poslovni prostor s 2000m2 skladišta,iznad je stan u kojem živim,ispod mene su 2 kata salona,izlozbenog prostora,treći kat ispod je skladište koje je povezano s vanjskih 2k m2... Kad budeš u RI,javi se ![]() Aktivno sam u tome tek ili već 3 godine...dakle aktivnog,svakodnevnog djelovanja u firmi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
A sad zašto satovi ne pokazuju jednako vrijeme to je već jedna druga priča,nitko na to ne pazi,pogotovo od kada sam se preselio gore i od kada živim sam,gore samo spavam,ručam...Većinom sam vani pošto je radno vrijeme od 08.30h do 19.30h,pa jedva čekam da pobjegnem,nemam osjećaja da sam "doma"...osim kada sam kod cure : baad :
![]() |
#13 |
...carpe diem...
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Malo prije sam objasnio...pod "dnevni boravak" podrazumjevam kuhinju,prostoriju do kuhinje (ide u širinu) i prostoriju odmah do "dnevnog boravka" koja je odvojena samo staklenim vratima koja su inače uvijek otvorena,dakle imamo otvorenog prostora 130m2,takva je konfiguracija stana...ukupna kvadratura stana je 190m2 s 2 sobe i 2 kupatila...Dakle meni je dnevni boravak prostor u kojem boravim,ne...a to je sve otvoreno,nema zida koji dijeli kuhinju,radnu sobu itd...u radnoj je jedan manji balkon,dok staklena stijena iz "boravka" vodi na terasu koja ima sigurno 100m2...Dakle puno otvorenog prostora... Netko je rekao da mnogi stanovi ukupno nemaju 130m2,slažem se,sestra ima od 80m2 a brat 90m2,ali ovaj nije tipičan stan kao u nekim zgradama,nit smo kupili kuću...tako smo je izgradili i takvu smo konfiguraciju stana odabrali...puno prostora! Ljudi cirkuliraju svuda,kada je neki "party"...jer je otvoren prostor,na 3 mjesta izlaziš/ulaziš na terasu... Ovo je teški OT...fakat Nije ni bitno,uglavnom imam preko 100m2 (tih 130) prostora unutar stana za ozvučit,s terasom preko 200m2,debelo preko... Ovi zvučnici su mi dobri za filmove,ali za muziku je to totalno slabo... @Kalixius... Stan ukupno ima 190m2 bez terase,osim nabrojanog imam jos 2 sobe i 2 kupatila,jedno veliko,drugo malo manje,za goste...to sve skupa ima 60-70m2 maksimalno,ako ne i manje ![]()
#16 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kakve veze ima veličina stana sa kučnim kinom?: nono :
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|