|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Sigurnost?
Pitanje? Da li je ad aware SE profesional firewall? Tj. dali mi pored tog programa treba i firewall? Jer ne kužim baš taj sistem ad aware-a. I da. Dali netko zna kako "poštelati" taj program ( kao NOD-a) Aj spasite.: stoopid
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Nije, to je aktivna zaštita od ad-warea, instaliraj si neki firewall: Sygate, ZoneAlarm, Comodo Firewall. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
![]() Ok. Instalirao sam Lavasoft personal firewall. (iz matične kuće ad aware-a) Jel' netko imao iskustva s tim firewallom?
![]() |
#6 |
Premium
|
Ma ipak sam instalirao zone alarm pro, ali mi usporilo dizanje windowsa za popizdit. Stavio sam bio i keiro firewall, ali mi se učinio kompliciranim( traži od nod-a da isključi imon) pa sam ga odmah izbrisa. Anyway evo vam link http://www.download.com/Lavasoft-Per...-10460860.html Čini mi se da ću ga ponovno instalirati
![]() |
#8 |
Premium
|
Evo instalirao sam Comodo, i mogu reći da neusporava komp. uopće. Dobro, dobro. Treba li ga "poštelati" ? Zna li tko ![]()
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
On će te ispitivati, nešta slično ko i Zonealarm, ali puno, puno manje (i nakon nekog vremena više neće, osim ako ne instaliraš neki program ponovno). Opcija ima hrpu i moćan je programčić, no ja već surfam ugodno s njime par mjeseci i bez ikakvog dodatnog poštelavanja, nema problema. Uglavnom, ja zaboravio da i postoji ![]()
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ajd da i ja isprobam taj Comodo jer je odličan Sygate Personal Firewall sad u vlasništvu Symanteca, klošari jedni, sve dobro moraju kupit i raz*ebat... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004