|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Hoće li napajanje izdržati??
Dobio sam kabelski internet,i kao sto znate kompjuter se ne gasi jer se stalno skida,sada me zanima moze li moje napajanje(!!no name!!) to izdrzati da mu se nista ne desi,kompjuter je skoro cijeli dan upaljen????? Konfiguracija: Mainboard : Asus P4XP-X Processor : Intel Pentium 4 @ 2400 MHz (Northwood) Memory : 1024 MB (2 x 512 DDR-SDRAM ) Video Card : GeForce4 MX 440 Hard Disk : WDC (60 GB) Napajanje: NO NAME Temperatura: Processor Temperature : 41,5 °C (max dode do 42) Mainboard Temperature : 30 °C (max dode do 32) AUX: 36 °C Nisam nista clocka,sve radi na default,nemam nikakve dodatne ventilatore ovo su temperature koje sam sada uzea a radi vec skoro jedan bez prestanka |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
khm. cuj ipak bi ti bilo preporucljivo uzet 350W fortrona za 200 i kusur kuna i mozes mirno spavat...mene bi bilo strah drzat komp 24/7 s losim napajanjem, pogotovo kad vidim sto su nekim ljudima takva napajanja napravila |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
bolje si uzmi chieftec-a ili fortrona od 350W (tihi), ili fortrona od 400W (tih) ili chiefteca od 400W (nije baš tih), a najbolje da uzmeš seasonica od 380W (tih i najbolji od ovih) mislim da tvoje napajanje neće to izdržati (iako komp nije na 100%) al ak je no name od 300W onda obavezno mijenjaj iako je sve to ista glupost čitam smartbox od 500W na 12V railu daje 50W (ovo je tužnu) dok bilo koje malo kvalitetnije 300-350 W rješenje daje do 3 puta više |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Napajanje je 400W,bia sam ga prije par mjeseci clocka na 2800 radia je bez problema ,pa sam vratia opet na default,znaci ipak da kupim novo |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ne radi bas 24/7 ostavim ga mozda 5,6 sati da se malo odmori dok sam na faksu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Evo vidia sam u ve-mila fortron od 400W ali 24pinski meni maticna ima 20pina i 4pina odvojena oce to moci ici??? blablu seasonica od 380W nemogu naci nigdje u Splitu bar koliko sam trazia preko neta |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
da ići će bez beda, nabavi si 24 na 20 pin adapter, i problem riješen. Ako nađeš kod sebe enermax 300w bi ti isto bio dovoljan a možeš ga i naručiti iz ZG-a.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|