|
![]() |
#1 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() Bio sam usisavao uokolo a komp je ostao raditi. Sagnuo sam se kako bih pokupio nekakav papirić a kroz plexi na kućištu vidio sam da se Silencer na grafi ne okreće...Brzo ugasim komp, izvadim grafu, dosta topla plastika Silencera, ponovno sve uključim, počistim i pokrenem komp. Slike ima, ulazi u Win i primječujem da je refresh rate jako nizak (CRT). Fino uđe on u Win i idem ja namjestiti refresh rate a ono kaže Monitor on unknown device...Okay, Driver Cleanerom Pro sve počistim, skinem najnoviji Xtreme G, instaliram i paf artefakti. Restart, POST screen O.K. ali kada treba Win loading samo sivilo na ekranu...I tako sam se ja nainstalirao drivera u Safe Modu, najnovijih od nVidije, Xtreme G ali rezultati isti. Puknem unutra MX 460, sve se uredno instalira i radi kako spada : giljotin Dijagnoza: polumrtva Leadtek WinFast A400 ![]() Jedino radi bez drivera (dakle kada su smanjeni taktovi) ali što će mi takvo što kada refresh rate ne mogu podesiti a igrati ne mogu bez drivera ![]() Naravno, garancija je istekla... Pogledajte razliku : suicide Bivša kartuša ![]() MX 460 ![]() šmrc ![]()
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Swarm dude. 04.11.2006. u 17:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
jedan ozbiljan , prijateljski savjet : GAL |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium moderator
|
Hvala na savjetu, ali imam vjerovao ili ne prilično dobar život koji se ne vrti samo oko ekrana ![]() Anyway...I zamjenska kartica neće dugo...Dva kondenzatora su napuhnuta, jedan samo što ne pukne.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium moderator
|
Na ss-u je bivša kartica još bila zdrava ![]() ss artefakata nemam, jer uopće ne mogu vidjeti sliku u Win pa tako ni pejstati. Uglavnom, artefakti su tipični za riknulu memu, crtice i točkice po cijelom ekranu ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium moderator
|
Ah tužio bi Ve-mil i AC ![]() Garancija na karticu je bila samo bezobraznih 9 mjeseci, a kada sam ju kupio došla je 2200 kn i bila je high-end (mislim da je to bilo još prije godinu i pol, ako ne i više). Barem bi trebalo biti godinu dana a ne 9 mjeseci. Sada mi je svejedno, jer i da je garancija bila godinu dana ništa od toga no opet sam nekako razočaran i zbog takve užasno kratke garancije. Čak je i kartuša imala 2.2 ns memu... A AC Silencer, ne znam što ću s njim, vjerojatno ću ga reklamirati ali Links mi definitivno neće dati novce za uništenu karticu.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium moderator
|
To ti je GeForce 6800, NV40 jezgra. Moja je bila otključana na 16,6 full kao 6800GT i Ultra a takt jezgre je dosezao 400 MHz, kao i Ultrica. Samo ima 128 Mb DDR-a. Brža od 6600GT ali sporija od 6800GT.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Pa kako samo 9mj, sto leadtek ne daje 2g??
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium moderator
|
Pa da i ja isto tako mislim ![]() Ali nema veze sada, što je tu je...
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
pa ni meni nije jasno kako 9 mjeseci pa daj nazovi firmu kod koje si kupio i pitaj kakva je stvar,jedino di se daju manje garancije recimo po 6 mjeseci je na onim aukcijama....a leadtek inace daje po 2 godine garancije na grafe...
![]() |
#14 |
Premium moderator
|
Nazvat ću ih sutra pa ću vidjeti za tu garanciju. Anyway grafu sam uspio osposobiti ![]() Modificirao sam bios i stavio frekve 300/500 i radi bez problema, no nažalost na defaultu (325/700) rezultati kao na počektu threada. Artefakti, restart i onda samo sivilo.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|