|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Windows fax i višestranični dokumenti
Zna li netko kako se, koristeći windows XP fax service, može poslati višestranični dokument u jednom faksu? Stranice potiču iz različitih fajlova - pdf, doc, tiff - pa ih je nezgodno spajati u jedan dokument.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Ah, evo, našao sam. Setup je malo složeniji, ali je uporaba jednostavna. Ideja je da se, u prvom koraku, sve datoteke pretvore u pdf. Za to sam koristio PDFcreator koji se instalira kao printer driver. Svi dokumenti koji se mogu printati na taj se način mogu konvertirati u pdf. PDFcreator možete skinutiodavde, težak je do 13MB, a ja sam ga našao na BUGovom DVDu '10.2006 (valjda je taj). Nakon toga je potrebno spojiti više pdf-ova u jedan. Za to sam koristio utility PDFill - merge funkcija programa je besplatna. Program se skida odavde, teži cca 6MB, ali ćete morati skinuti i AFPL Ghostscript 8.53 odavde. Teži oko 9MB. Instalirate ghostscript, instalirate PDFill, i u 2-3 klika spojite pdf-ove. Zatim jednostavno pdf ispišete na fax printer, koje je, naravno, prethodno instaliran i konfiguriran.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|